A blög once bit my sister

Central Park

Central Park

Central Park, den STORE parken i den STORE byen hvor du kan finne en plass helt for deg selv. Spise lang lunsj i solen, se glade Newyorkere gå tur med kaffen sin, følge med alle ekorn som leker i gress og trær. En grønn lunge vekk fra overbefolkede gater og shoppingfristelser. Central Park er en av grunnene til at man ikke kan annet enn å elske storbyfølelsen og vakre New York.

Morten fant en helt egen benk akkurat for oss, der det står følgende:

En egen benk i Central Park

FOR J AND M
THEY LOVED THIS WALK, THIS PARK,
AND MOST OF ALL, EACH OTHER.

Håper vi en gang kan komme tilbake og finne igjen denne benken og nyte flere gode dager i New York, gjerne sammen med hele familien.

Central Park

Vi fikk virkelig vandret parken en del på kryss og tvers, skrevet postkort, lest bok, kysset masse og spist lange lunsjer. Det kommer selvfølgelig flere innlegg om NY.

7 comments:

 1. Naaaw, beautiful :)

 2. Ååå, er det mulig? Så fantastisk :-)

 3. Så utruleg koseleg å finne "sin eigen" benk! :) Hihi... Det høyrast ut som de har hatt det heilt supert!!

  Traff forresten på dykk i går, og skulle nesten spontant til å seie hei...hehe. Men det var verken rett tid eller stad, så eg utsette det. (Eg kom humpande ut av heisen med krykkene mine då de var på veg inn...St.Olavs) ;) Våre vegar kjem nok til å kryssast fleire gongar i denne fine småbyen her!

  Med ønsker om ein fiiin dag! -Guro

 4. Så søtt:-) Gleder meg til flere innlegg fra NY. Tusen takk for postkortet, det kom i posten i dag-koselig! Håper å kunne ta en Trondheimstur snart, er på tide å treffes igjen snart. Klem!

 5. Å, som jeg savner NY nå. Man MÅ bare like NY, den har noe for alle. <3

 6. En liten hilsen fra varmen...:)

  Flotte bilder fra verdens hærligste by! Vet du har ventet i spenning på denne turen og det ser jo ut som om dere koser dere godt!

  Håper dere har det bare fint! Vi høres igjen vi:)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.