A blög once bit my sister

Livets under

Endelig kan vi fortelle. Morten og jeg fikk mye tid sammen da vakre Alma kom til oss. De obligatoriske to ukene hjemme ble til over to måneder sammen. Vi klarte heldigvis å være kjærlige mot både hverandre og jentene våre i den tøffe tiden. Dette gjør at jeg absolutt føler at vi har kommet styrket ut av det.

Derfor har vi den glede å fortelle at vi igjen skal få oppleve å bli foreldre, og til Emilies store glede får hun igjen bli storesøster. I slutten av november kommer en liten gutt eller jente. Jeg er ca. 13 uker på vei, og har allerede vært på to ultralydundersøkelser. 18. mai fikk vi en grundig ultralyd; målingene fra den og noen blodprøver jeg tok har gitt oss svar på at alt ser meget vel ut. Vi fikk, i følge damen som utførte undersøkelsen, latterlig lav risiko for at dette barnet skal ha noen kromosomfeil. Vi bestemte oss derfor for ikke å gå videre med å ta fostervannsprøve, da dette gir mye høyere risiko for å spontanabortere et friskt foster enn risikoen for kromosomfeil.

Vi har en meget god følelse; jeg skal til neste undersøkelse i slutten av juni og får da også vite kjønn. Ellers får jeg nok så mange ultralydundersøkelser jeg bare måtte ønske. På tirsdag spratt det lille underet rundt og så meget opplagt ut. Så voks deg stor og sterk, lille, vakre under! :)

26 comments:

 1. Å, Johanne! Så utrolig gode nyheter! Gjett om jeg krysser fingre og tær og alt for dere da. Ha en nydelig pinselanghelg, klem!

 2. Herlige nyheter, Johanne! Gratulerer :)

 3. Kjære Johanne og Morten. Gratulerer så utrolig masse! Dette var gode nyheter. Stor klem!

 4. Det var virkelig fantastiske nyheter, blir helt varm om hjertet på deres vegne, og lille baby som får dere som foreldre:) Ser ut som dere har hatt det flott in the big apple også! Klem

 5. er kjempe glad på deres vegne:) gleder meg til trilleturer til vinteren:)

 6. ÅÅÅ dette er fantastiske nyheter!! Gratulerer så mye alle tre!!! Stor klem

 7. Hurraaaa! Så fantastisk bra at alt ser fint ut! Det må vere ganske skummelt og spennande... Men no får vi berre håpe-håpe-håpe at alt går godt!

  Så det var difor de var på St.Olavs, ja... Eg var ute i samme ærend, faktisk! :) Så no kan vi jo vere gravide saman, sjølv om eg ligg ein månad foran. ;) Hihi...

  Ta vare på deg sjølv og kvarandre!

 8. Dette var fantastiske nyheter Johanne. Gratulerer så mye til hele familien :D nå ble jeg skikkelig glad på deres vegne :) Klem fra Hanne :)

 9. Kor kjempekoselig,gratulerer alle tre:)Gla på dokkers vegne!Godt dere får den oppfølgingen dere trenger.Kan tenke meg det var godt å komme hjem til Emilie igjen etter en fantastisk tur.Fikk reisefeber av å lese her på bloggen:)Go klæm

 10. GRATULERE så mye vennen!!!!!!!!!!! Herlige nyheta ;) Åh, smiler fra øre til øre på dokkers vegne <3 Ska gå sammen vi da! Termin i bynnelsa av november æ ;)Stoooor klem

 11. åååååå...... det var gode nyheter! Gratulerer så mye til dere alle:) Gleder oss til å følge med. Klem fra oss

 12. Da er det endelig offentlig. Jeg tror alle, både de dere kjenner og ikke kjenner, synes dette er fantastisk.Vi krysser fingre og tær og gleder oss til et nytt barnebarn!!

 13. Åååå, så fantastisk herlig!! Gratulerer til dere alle 3!! Nyt graviditeten og den voksende magen, håper vi sees snart:) Klem!

 14. Så fantastisk. ¤Gledestårer¤ :)Gratulere så mye! Store klem fra June, Lone og Ken Morten :)

 15. åååååååååååå vet du jeg tenkte dette for noen dager siden att du er gravid, bare viste det. nå ble jeg glad på deres vegne.Fantastisk. stor klem

 16. Birgitte og Rune   Friday May 21st 2010 23:12

  Å herlighet ke gla vi vart her i tunveien!! :) :)

 17. Roger Johannesen   Saturday May 22nd 2010 00:32

  Jeg sier bare: Stas!:)

 18. Så herlige dere er alle sammen! :) Big smile fra pinsejobbe- nurse. Gledeshopp!!

 19. så fantastisk! slutter aldri og undre meg over livets mirakler..nemelig barna våre :) gratulere så mye!

 20. Torill Solberg   Sunday May 23rd 2010 17:26

  Gratulerer !! Hurra ! dette var gode nyheter,du blir nok passa på kjenpegodt underveis før gutten kommer, noe sier meg at det blir det ! Er ikke så farlig om jeg tar feil heller da -)

 21. Torill: Vi har en følelse for at det er en gutt vi også :)

 22. Åh, så kosleg :) Begynte grine litt, eg no :)

  --magni (på jobben til Morten)

 23. Det var skikkelig gode nyheter, gratulerer så mye! Krysser fingrene for at alt går bra, stor trygghet å kunne få så god oppfølging Ü Kos dere, og ta vare på lille mageboeren!

 24. Dette var utrolig flotte nyheter! Gratulerer så masse - kos deg med magen! Alt en går glipp av når en ikke oppdaterer seg på bloggingen! Stor klem fra meg!

 25. Kjære Johanne! Jeg ble så glad nå, at jeg sitter her og gråter gledes tårer. Det er helt fantastiske nyheter!!!! Gratulerer til alle tre! Fikk ikke vært innom deg etter å ha sett de fine bildene fra NY og tenkte at idag, idag vil jeg kose meg med Johannes blogg, og det gjør jeg så til de grader! Hurra! Hurra! Stor klem. N

 26. Heisan Johanne og Morten. Snublet innom bloggen deres nå - og hvilken nyhet!!! Morten, den luringen, har ikke sagt noe til meg "live" :) Vel, nå vet jeg - og dette gledet meg virkelig. Veldig, veldig bra. Gratulasjonsklem fra VidarF!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.