A blög once bit my sister

Lek

Det ble ikke direkte dårlig vær i Pinsehelga, det er godt å være ute. Jeg har fått en del timer som pinse-nurse. Har hatt litt "post-new-york depression", så humøret har ikke akkurat vært på topp.

Men med slike dager som denne kan man ikke gjøre annet enn å smile. Se på de uskyldige vakre barna leke; leke lenge og med så mye fantasi.

Lekeplass ved Trondheim Spektrum, Nidelva og i Ilaparken. Takk for en fin formiddag familien Vada/Våga!

4 comments:

  1. Takk i like måte for en herlig dag! "Tenk at vi møtte Emilie!" sa Sigurd. Som om det var helt tilfeldig ;-) stor klem!

  2. Så fine bilder! Emilie er utrolig lik deg, er hun ikke? Kjekt du har fått kost deg litt og, innimellom jobbingen! Jeg har hatt fri denne pinsen, vel fortjent synes jeg, etter en påske med mye jobbing!

  3. for noen glade flotte bilder. ungene gjør meg alltid glad. Har hatt en tung periode selv, men still going strong. Nå ser alt litt lysere ut :) stor klem til deg. du får rope ut når du vil skravle over en kaffe igjen :)

  4. Hei! Lakseburgere spiser vi faktisk ofte, enten i pita eller polarbrød som vi skjærer i to. Laksewrap med tortillalefse er også kjempegodt!:) Også må jeg gratulere dere så mye med enda en liten på vei, det var gledelig nytt:) Håper formen er fin og dere har gode maidager.- Heidi

Comments on this blog post have been disabled.