A blög once bit my sister

Klemetsaune

Madam Emilie

Emilie sprader rundt i oldemoras sko og morgenkåpe. Klemetsaune kolonihage ligger ut mot flakk og har vakker utsikt over Trondheimsfjorden. Der hadde farmora til Morten sin drømmeplass fra 90-tallet. Skjønner ikke hvorfor vi ikke har vært der ute tidligere. Vi hadde en nydelig ettermiddag i solen der sammen med Mortens tante Bente. Fikk klippet plenen og sett på alt som spirer og gror. Dit drar vi gjerne igjen.

Klemetsaune

4 comments:

  1. Vet ikke helt hva jeg gjorde der, dog, har nesten 39 i feber. Men gressklipperen fikk jeg i allefall start på :-)

  2. Forrige uke var det en bekjent av meg som tipset om bloggen deres på sin egen blogg, og jeg satte meg likesågodt ned og leste gjennom innleggene fra det siste året. Så, da jeg satt på jobb i går, kom det noen og handlet av meg, og jeg syns det var noe kjent. Da jeg kom hjem kom jeg plutselig på at det måtte jo være deg, Johanne, og jovisst. :) Ble så glad på deres vegne da jeg så dere ventet en baby igjen. Rart hvordan man kan leve seg inn i andres liv ved å lese en blogg. :)

  3. Hej Johanne,

    Skønne billeder af Emilie! Har givet dig en award – tjek min blog. :-)

    Kh. Tine

  4. Christina: Jeg husker deg, så hyggelig. Vi sees nok igjen på nye Meny butikken. Gøy at du følger med bloggen:)

Comments on this blog post have been disabled.