A blög once bit my sister

Venter på varmen

Solbriller

Vi vil slippe strømpebukse, sokker og jakke. Emilie vil bare ha kjole, kjole, kjole, med ingenting under—dristig, helt klart!

Jeg vil samle D-vitaminer, ha lyst lintøy på, og nyte lange sommerkvelder.

Jordbærsnuppe

Denne uka skal jeg bruke til å rydde hjemme og fikse masse ugjort. Sommeren må gjerne komme.

4 comments:

  1. Sommeren er mer enn velkommen til oss også!

  2. Åh! som vi venter på sommeren ja... Men jeg storkoser meg i hagen for tiden, det spirer og gror. Har nesten ikke hjerte til å reise på ferie, tenk på alt jeg går glipp av i hagen! Neida, det blir fint å komme seg bort og se familien. Ha en fin kveld!

  3. ...ja her renner tårene og jeg smiler samtidig bredt; GRATULERER MED FANTASTISKE NYHETER!! Nå ble jeg glad du.Håper formen er god og at du får flotte dager fremover.

    Bloggen din er helt på topp synes jeg, utrolig flott skrevet fra NYC, vil tilbake...vil tilbake NÅ. Det er jo nesten sånn at en får vann i munnen av å lese hvor dere har spist:) Flotte bilder og absolutt mange fine tips for andre som vil reise.

    Ellers så får vi krysse fingrene sammen for at sola snart vil skinne her i Trheim...nei til ullsokker i juni...stakkars små.

    Vi høres igjen:) klem klem

  4. Jeg vil gjerne skrive under på denne bestillingen av godvær. Nå vil vi ha sol sol sooool :D

Comments on this blog post have been disabled.