A blög once bit my sister

Avslappende helg

Boller med sitron og pistasjkrem

Når det regner, og det gjør det til gangs her i Trondheim by, da må man BAKE. Det måtte bli sitronboller med pistasjkrem. Herlig herlig, men farlig farlig!

Syrin i Ikea vase

Startet lørdagen rolig med filmen Prinsessen og frosken og sofakos. Den bør dere alle se, meget underholdende! Emilie hadde lenge gledet seg og var helt klar, iført stor rosa prinsessekjole, og filmen innfridde absolutt.

Syrin

Spiste sen lunsj på Ikea og småhandlet litt til store og små. Er det i det hele tatt mulig å komme ut derfra uten noe? Dro så ut til kolonihagen på Klemetsaune for å sette sammen seng, så nå blir det snart overnatting :) Emilie og jeg plukket med oss syriner og gressløk.

Tross regn, en helt strålende dag!

2 comments:

  1. Høres ut som en aldeles strålende dag ja! Jeg tenkte bare å skryte litt - jeg har faktisk gått tomhendt ut av Ikea én gang ;)

    Nå skinner (utrolig nok) solen her i hytteland, og jeg skal ut og plukke liljekonvall. Fortsatt god helg til dere. Klem.

  2. Du får meg til å vurdere å forbedre kjøkkenegenskapene mine, så mye godt du triller frem. og det romantiske innlegget elsket jeg, en uforbedrelig romantikker som jeg er. Håper dere 3 får en finfin sommer, jeg gleder meg å følge med fra Kroatia og Sarajevo. Klem

Comments on this blog post have been disabled.