A blög once bit my sister

Økomat Innherred

Første leveranse fra økomat innherred

Økologisk frukt og grønt levert direkte på døra, ja takk! Jeg bestilte i forrige uke privat leveranse av frukt og grønt på døren fra Økomat Innherred og fikk den første leveransen i dag. Hver mandag fremover kommer en pose på 5-6 kg med økologisk frukt og grønt på døren, til under 300 kr. Her var det mye å kose seg med. Bønnespirer er veldig godt på den daglige brødskiva. Utfordringen blir vel å få brukt rødkålen, får sjekke ut noen oppskrifter.

Rundstykker

Lagde rundstykker til kveldsmat i går, Emilie er så stolt over matpakken sin når hun har med hjemmebakte rundstykker. Da ropes det ut til alle ved frokostbordet på barnehagen. I dag, derimot, har lille gullet blitt syk, feber opp i 39. Så i morgen blir det en rolig dag hjemme med mamma.

Rundstykke

Drikker en kopp rooibos kirsebær- og chili-te i kveld, er så hustrig ute.

4 comments:

 1. De så veldig gode ut. Oppskrift?

 2. Cecilie, God morn!

  Rundstykkene er laget litt på slump: Men jeg bruker ca 5-6 dl væske. Denne gangen var det 4 dl vann, 1 dl olje og 1 dl melk.

  1pk fersk gjær. Litt salt.

  Til mel brukte jeg sammalt hvete fin og sammalt hvete grov, samt hvetemel. Så kan man selv velge hvor grov de skal være. Jeg ble meget fornøyd med både smak og utforming denne gangen :)

  Ha en god tirsdag!

 3. Vi abonnerte på Økomat for eit par år sidan, men det vart litt mykje rotgrønnsaker for oss utan barn og med hang til litt mindre regelmessige Skikkelege Middagar :-) Kanskje vi prøver igjen når Ada er litt eldre og gjer større innhogg i gulrøttene.

  Anbefaler også Fru Pedersen, men den butikken kjenner du kanskje til? Levering på døra ein gong i månaden er fine greier.

 4. Magni: Har hørt om Fru Pedersen gårdsmat, men enn at jeg ikke har smakt matpakken deres enda. Det skal jeg asap gjøre noe med. Har vist om den lenge, så det et mål for neste uke.

  Har du fått bestillig av de hjem i mnd, er detb noe å anbefale? Fikk lyst å prøve, elsker slikt!

Comments on this blog post have been disabled.