A blög once bit my sister

Urter trives best ute

Min lille urtehage

Verandaen vår ser foreløpig ikke særlig hyggelig ut. Det mangler bord å sitte ved og gode stoler. Ettersom at sommeren egentlig har latt vente på seg, så er det ganske skittent der ute også. Jeg vet akkurat hva jeg ønsker meg, men det må bortprioriteres for annet just nu.

Men en liten urtehage har jeg, det er helt klart at urter trives best ute. Jeg kan jo ta livet av den grønneste plante innendørs, men disse urtene her har jeg hatt siden vi kom hjem fra New York.

Jeg har Dill, Koriander, Ruccola, Oregano og Timian. På kjøkkenet har jeg basilikum og gressløk. Har satt en halvlitersflaske med vann opp ned i den store kurven som selvvanning, så da er det bare å følge med når den blir tom.

Mammas lykt

Mammas gamle utelykt lyser opp, syns det er litt fint at den har rustflekker. Stått ute hele tiden.

Gressløk

Gressløken har fått plass i en blikkboks fra Søstrene Grene, som det tidligere har vært oliven i.

God torsdag!

3 comments:

  1. Kor artig:)Æ har hatt så løst å plante urter,men ane ikke kordan man stella di.Som dæ så tar æ raskt livet av blomster inne.Bare grønnplanter funker.Må de stå under tak og tål de litt kaldt vær?Her e d enda under 10 grader,brrr..og regn,regn og regn...

  2. Så flink du er! Eg har grønsakshage, men ikkje bekken til å pusle med den...nokre krydderplantar på verandaen burde eg derimot fikse! :) Takk for inspirasjon!

  3. Hei!:) Grillen er egentlig en peis som heter Weber Utepeis.Om du går inn på www.gasservice.no så finner du den der. Den er fin men om jeg skulle ha valgt en som var enda mer bruksvennlig og nyttig,så ville jeg valgt en fra www.espegard.no.Der får man dem med gitter også,slik at ikke gnistene fyker på gulvet.vi har fått laget til en rund aluminiumsplate som beskyttelse under.Det funker fint;) Så fin kjøkkenhage du har.Mange fine urter.Jeg har fått en haug med reddiker opp kun,og en tomatplante og litt persille;)Elsker hage men lite grønne fingre og mange spørsmålstegn over hodet;)Men det kommer seg for hvert år merker jeg. Fin blogg du har forøvrig.Skal kikke litt i innleggene dine.flotte bilder. Ha en fin kveld. Klem fra Monja

Comments on this blog post have been disabled.