A blög once bit my sister

Isak- lekker design

Nytt Isak brett

For en stund siden vant jeg dette brettet fra Isak i en giveaway hos den vakre bloggen til Frufly, levert av nettbutikken Sweet Memories.

Jeg elsker det! Er også utrolig glad i slike brett, bruker daglig å servere digg mat, frukt og kaffe på brett. Dette Isakbrettet kommer til å være mye i bruk i Brekkevold heimen. Ønsker meg forøvrig det meste av merket Isak, mange herlige mønster og skjønne detaljer.

Servering

God helg!

3 comments:

  1. Kjempefint - og utrolig fristende med frukten oppå og sjokoladen! Og heldigvis blir det sjokolade i dag, det er HELG:) God helg til deg og dine!

  2. Lekkert :) God helg!

  3. Kjempefint- så koselig at du vant det;) Leste under her også- kjempefine avtrykk dere har- og så fint at dere skal ha det på gravstenen til Alma. Det er jo ikke det man går mest rundt å tenker på - at man en dag skal måtte velge ut gravsten til sitt eget barn..Vi valgte ikke en katalogsten- men vi fikk laget en- etter en kopi av en gammel stein. Jeg ville så gjerne at gutten vår skulle ha en hvit/lys stein- og det fikk vi også- i marmor- samme type som er brukt på operahuset. Det er jo mye symbolikk skjult i utformingen av gravsteiner- og her har jeg funnet noen gamle jernkors som har påsatt en sommerfugl- de synes jeg er spesielle. Det har vært fint for oss å treffe andre foreldre i samme situasjon. Til høsten (i oktober) skal det være en nasjonal samling i Trondheim for alle som har mistet hjertebarnet sitt. Har skjønt at det er en konsentret versjon av en sorggruppe- ganske intenst- men de som jeg har snakket med som har vært med på noe lignende tidligere- synes de hadde godt utbytte av det. Ellers så har vi vært med på en familieweekend for foreldre som har mistet- men da var det mest sosiale ting-og ikke så mye fokus på sorg. Vi bor noen timer utenfor Trondheim- men du må bare ta kontakt hvis du engang vil møtes og snakke om hjertebarna våre...Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

Comments on this blog post have been disabled.