A blög once bit my sister

Bildevegg

Bildevegg

Morten og jeg var oppe på loftet for å se i mammas gamle bilder, det er nemlig noen skatter etter mamma på loftet, særlig bøker og bilder. Jeg skulle tatt vare på så mye mer; til og med mammas gamle kjøkkenting og så utrolig mange andre småting, men får håpe det er i god bruk hos noen andre, ettersom vi lot Fretex få alt vi ikke tok vare på.

Svart/hvitt-broderiet har mamma brodert.

Så er det et bilde av mamma som konfirmant.

Det neste er av mine besteforeldre; bestefar Johan fikk jeg aldri møtt dessverre. Mamma var så glad i ham. Bestemor Alma—ja der skjønner dere hvor vi fikk det navnet fra :) Hun hadde alltid kamferdrops og kongen av Danmark i en brun sukkerskål. I vinduet hadde hun en Bambi med de skjønneste øyne, som jeg var fascinert av.

Det siste bildet er av vakre mamma og pappa på deres bryllupsdag, så fine. Liker å fylle veggene med vakre bilder, de skaper et hjem syns jeg.

2 comments:

  1. Hei Johanne... kom tilfeldigvis forbi. Så klarte jeg ikke å gå uten å legge igjen en hilsen. Du er så sterk. Har lest om lille, vakre Alma og grått... og grått. Så kom mannen min og satte seg ned, og gråt han også. Ja, mange spor etter Alma... kommer til å tenke på dere.

  2. Jeg er så enig med deg Johanne, bilder skaper virkelig hjem. Jeg har aldri hatt sansen for at man ikke skal henge personlige ting på veggen, og at alt skal være så "sterilt". Jeg pryder også min vegg med bilder av mine nære og kjære, både gamle og nye bilder.

Comments on this blog post have been disabled.