A blög once bit my sister

Søndag i solen

Kolonihageliv

En deilig søndag i Kolonihagen på Klemetsaune, som ente sent :) Både inne og ute har det skjedd mye aktivitet. Nå mangler kun noen gardiner og litt mer lys i taket, overnatting denne uka er målet. Det blir digg! Jeg ble så ivrig at jeg glemte kamera litt i dag, men flere og bedre bilder kommer.

Nå skal vi se første episode av True Blood som vi tenker å se på kveldene i sommer om vi liker det.

God søndagskveld!

4 comments:

  1. Det ser jo bare SÅ idyllisk ut på den plassen, og så deilig å ha et sted så nært. Hørte rykter om sol i dag ja - her ble det skivebom på meldingen og ikke en stripe blå himmel i sikte. Satser på morgendagen :) Ha en fin uke!

  2. Fantastisk, gleder meg til å besøke dere der ute ;-)

  3. For et deilig sted å være, tenk at dette paradiset blir en del av Emilies barndomsminner. Kjenner at det sliter litt på meg fra tid til annen og ikke ha steder å reise med barna. Du vet, sånt som mange tar for gitt; hytte, båt, syden... og besteforeldre. Tenker da at det viktigste er å ha det godt hjemme i hverdagen, og vi bruker å være kreative. Man kan ha mye gøy i et telt i hagen :) Ville gjerne følge bloggen din, men er i villrede om hvordan... Har det muligens noe med RSS å gjøre?

    Med ønske om deilige dager, både med og uten sol.

  4. Hei! Kom over bloggen deres, googler av og til på trisomi 18... Sitter og feller noen tårer for Alma, for ei utrolig nydelig jente!! Vi har en sønn med trisomi 18 som hviler på Moholt. Han ble 4 mnd gammel og døde i august 2008. Ta gjerne kontakt hvis det føles greit! Kjempefin blogg og vakre bilder! Klem fra Monica

Comments on this blog post have been disabled.