A blög once bit my sister

En dag i hagen

Barnehage bilder

Emilie hadde for en tid siden fått tatt svart/hvitt-bilder av seg i barnehagen; vi ble så utrolig fornøyde da vi fikk de med hjem i går. Fotograf er Elise Sotberg. I tillegg til to portretter er det også et gruppebilde av de Emilie går i barnehage med.

Dagen i dag startet ute i hagen like etter klokken 08. Sol og varme skal nytes til det fulle. Emilie og jeg ventet bestevenninnen min med kavaler til frokost; de hadde hatt overnattingsstopp på vei fra Bergen til Finnmark. Etter det fikk vi naboer på jordbærbesøk.

E leser

Så tok Emilie og jeg en tur innom Fretex. Emilie og jeg elsker Fretex; Emilie fikk prøve alle de høyhælte skoene som var i butikken og laget skikkelig show. Det ble med en del klær og bøker hjem. Vi samler på alle Disney-bøkene som er utgitt av Hjemmets forlag, og fant hele 16 i den serien som vi ikke hadde fra før. Til 10 kroner stykket! Tilbake i hagen ble det plaskebading og lesestund resten av ettermiddagen.

Lesestund

Jeg har faktisk fått litt farge i dag også, det liker vi ;)

God sommerkveld!

3 comments:

  1. for en deilig dag! å prøve alle de morsomme klærne og skoene på fretex er jo kjempeunderholdene for både stor og liten ! nydelige sort/hvitt bilder av jenta deres og :)

    ----->gunnhild

  2. Hei, hei Johanne! Ja, portretter i lokket på Norgesglassene hadde vært noe (kanskje en forretningsidé) - dessverre er det gjort i Adobe (Photoshop) og mine lokk er altså som alle andres... Well spotted, som man sier - lurer på om du er det eneste som la merke til det :)

    La bloggen din i min bloggliste under "mennesker". Ikke sånn å forstå at interiørbloggere ikke er mennesker, men... vel, syntes du passet best der. Er innom sidene dine rett som det er; du er en så flink fotograf, en sånn som fotograferer med hjerte og ikke bare med øye. Dessuten liker jeg tekstene godt, og det er fornøyelig å se hvordan Emilie passerer dagene... Alltid like vakker!

    Ønsker dere sol, sol og sol.

  3. Bildene av Emilie var utrolig fine, hun er bare så nydelig :D Så morsomt med disney bøkene, der gjorde dere virkelig et kupp. Det er så hyggelig å lese for barn synes jeg. Mitt eldste fadderbarn og hennes søstre er i den alderen at de verdsetter å bli lest for og jeg koser meg vel like mye som dem når vi har lesestund. Jeg har også sansen for klassikere, så de siste gangene vi har møttes har det gått i de tre små grisene og teskjekjerringa.

Comments on this blog post have been disabled.