Crisp filet av kalkun og grønnsaker med ostesaus:
- 4 stk filet av kalkun
- 1 brokkoli
- 2 gulerøtter
- 1 -2 stiler stangselleri
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 3 dl melk
- 2 dl revet ost
- salt og pepper
- urter etter smak; deks dill, persille eller gressløk.
How too do, står bak på pakken:
Kalkunfiletene stekes i rapsolje eller varmes på bakepapir smurt med litt olje i ovn ved 180 grader i ca 8-10 min. Kutt opp grønnsaker og stek dem i pannen til de får en sprø kjerne. Saus: Smelt smøret i en kjele ved middels varme og rør inn melet til blandingen er jevn. Spe melken litt etter litt mens du rører hele tiden. La sausen småkoke i ca 5 min. Skru ned varmen, tilsett osten og la den smelte. Smak til med salt, pepper, evt cayennepepper og urter. Sausen må ikke koke etter at osten er tilsatt.
Emilie og jeg var på Rema her om dagen og snuppa fikk velge middag. Godt valg Emilie! :) Hennes klare favoritt var brokkolien, mums mums! Skal også nevnes at jeg har blitt inspirert av å handle på de største Remabutikkene i det siste, grønnsakene har vært friske og middagstips er alltid god kost.
Har hatt badekalas i hagen i ettermiddag, deilige sommer! Emilie springer fra hus til hus med glade barn:)
Jeg trenger kinamat sammen med min kjære i kveld etter en lang og slitsom nattevakt. Er egentlig glad i nattevakter, men kroppen vil ikke nå.