A blög once bit my sister

Tett inntil

I over 1 år hørte Emilie sangen Closer av Travis hver kveld før hun skulle legge seg, hun var under 1 år når sangen kom ut. Hele familien pleide å sette seg tett inntil hverandre i sofaen og kose mens vi hørte på sangen. Til dags dato blir hun helt paralysert og rolig når hun hører denne sangen om kvelden. Farmora satte en gang på denne sangen når vi var bortreist, men måtte fort slå den av før hun holdt på å bli på gråten av at vi ikke var der.

På bildet under er Emilie 6 måneder gammel og koser seg ute i sommervarmen i vår gamle hage i Tvetestien.

Se min kjole

Som mange av dere som følger meg på facebook vet, så fikk vi på mandag vite at jeg har en liten gutt i magen. Legen undersøkte at alt sto vel til med minsten og det gjorde det. Vi fikk tydelig se på ultralyd at hendene til lille gutt var utfoldet og at han spriket godt med fingrene, barn med trisomi 18 kan ikke folde ut hendene og noen av fingrene overlapper hverandre.

Etter forrige ultralyd trodde vi jo at vi skulle få en ny jente, siden minsten var blyg. Føles litt som å starte på nytt siden dette er en liten gutt, høres kanskje merkelig ut men jeg gleder meg veldig over det. En gutt blir litt mere som ett nytt kapittel i familien Brekkevold. Alma vil alltid ha en stor plass i hjertene våre.

Navn kommer nok til å bli en stor diskusjon denne gangen, tar i mot forslag med takk. Emilie vil så gjerne vite navn nemlig og forslår mange hele tiden.

Rekesmørbrød

Akkurat nå nyter jeg en fridag og har vært ute å handlet ferskt brød og reker til lunsj, deilig at man kan spise reker selv om man er gravid.

Sommerfilm

Fant ett par sommerfilmer til ferien som starter til helga. Once så jeg på kino for lenge siden med en venninne, herlig romantisk komedie som utspiller seg i Dublin. Gleder meg til å se den igjen sammen med Morten. Faustas Perler blir en ny opplevelse, ferie og en sen film er aldri å forakte.

Kaffe, blogglesing og lett vasking er neste på programmet.

7 comments:

 1. Closer er en nydelig sang, så jeg skjønner godt at Emilie og dere andre liker den. Gratulerer nok en gang med gutt i magen Johanne <3 det er kjempe koselig :)

 2. Ååå, så kjekt! Så godt at alt er vel med guten i magen! -og så spennande at det er ein gut! Hihi... Heilt annleis enn å tenke jenteting! :)

  Kanskje vi skulle tatt ein cafètur eller noko når det blir ferie? Send meg gjerne ein e-post, så kan vi avtale noko. :)

  Ha ein deilig dag!

 3. å være på ultralyd å se at alt er godt, er lykke! ..å få vite hvilket kjønn det er, er en herlig følelse av å bli bedre kjent med den lille..plutselig er det en "han" og ikke bare "babyen" !

  satte meg ned med mine 3 små her, og så/hørte på closer..vidunderlig! trodde ikke de kunne sitte stille så lenge, men de ble helt trollbundet!! :) pleier dere å ha noe blogg-treff i bartebyen..? jeg bor bare en time unna, og det hadde vært kos om noe slikt hadde blitt arrangert en gang :) gunnhild

 4. For meg som er litt sånn facebook-motstander, orker ihvertfall ikke ha det selv, er jeg veeeldig glad for å bli oppdater på magefronten. Det er sant når jeg sier at jeg, uten å egentlig kjenne dere, blir både opprømt og glad! Tror jeg forstår gleden over at det er en liten gutt; selv om Alma jo er Alma uansett! Hun hadde foressten et veldig vakkert navn, om ikke jeg har sagt det før. Kanskje kommer Emilie med et navneforlag dere kan bruke? Det er mange fine navn å velge i...

  Aldri hørt "Closer", men den hadde en nydelig tekst, dessuten likte jeg godt videoen :) Av en eller annen grunn måtte Edda høre Satyricon for å få sove godt da hun var bitteliten :) Høyt!

  Spennede tider, glade dager og sol i håret - kos dere!

 5. Gratulere så mye med en babyboy vennen!! Herlig for dokker med "ny" erfaring =) hadde det på feelingen..;)

 6. Så godt å høre at ultralyden gikk bra. En liten gutt, fantastisk!

 7. Så fantastiske nyheter, den lille gutten er en heldig liten kar som får komme i en slik en fantastisk familie som deres!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.