A blög once bit my sister

Sol og måne

Almas sten

My creation

Noen dager blir veldig emosjonelle, da går det fort opp og så daler jeg fort ned igjen. I dag var det rett og slett ikke lett å komme seg opp av senga. Jeg ble i går overrasket av at steinen til Alma hadde kommet så fort, men er utrolig glad for å se den.

Siden Morten og jeg ikke ønsker kristne symboler på steinen, kom Morten på at vi kunne ha en sol for den dagen Alma ble født og en måne ved den dagen hun døde. Det ble originalt og fint sammen med Almas søte lille fot. Vi fikk pyntet så fint og sommerlig der i går. Emilie ville så klart ha rosa blomster, i tillegg ble det et lite rosa hus og et hjerte Morten har perlet. Etterpå ville Emilie hjem for å perle en prinsesse til Alma, for det liker Alma vettu. Mens jeg vil finne noen fine steiner for å ha rundt beddet.

11 comments:

 1. så fin stein dere har fått. :( tenker på dere stadig vekk. vi får ta en kaffe en dag. jeg er hjemme igjen. :) stor klem

 2. Denne steinen ble kjempe fin å veldig personlig. dere er noen av de sterkeste menneskene jeg kjenner! stor klem til dere alle

 3. Veldig fin stein Johanne, likte deres personlige symboler :) Sender varme tanker til dere, også skal du få en klem neste gang vi ses :)

 4. Så nydelig og personlig :)

 5. Roger Johannesen   Thursday July 15th 2010 17:57

  Likte spesielt godt det der med sola og månen.

 6. Så vakkert! Emilie er virkelig fantastisk oppi dette, så omsorgsfull og så jordnær. Gode sommerklemmer til dere.

 7. Hei dere! Så dette innlegget igår, men visste ikke hva jeg skulle skrive, så da hørte jeg på Travis en gang til. Nå sitter jeg her igjen og vil gjerne skribe noe fint, riktig og meningsfullt, men får det ikke helt til. Bortsett fra at Alma(s sten) er vakker, og at Emilie er vakker. Fornemmer at dere er veldig fine mennesker og knallgode foreldre! Naturligheten i alt dere foretar dere, og den enkle (og aldri tilgjorte) teksten som følger bildene - rett og slett fantastisk.

 8. Å, for en vakker stein. Virkelig originalt og nydelig med sol og måne. Alma fortjener det vakreste.

 9. Veldig vakkert! Blir imponert hver gang jeg leser om fine Alma, dokker e så flink!

 10. Nydelig sten,synes symbolene passet bra-sol og måne..omsorgsfullt stellet og pyntet rundt av små og store.Emilie er en skjønn frøken:)

 11. Hei, lille venn; ville bare fortelle deg at jeg tenkte på deg idag (som nå har blitt igår). Klem

Comments on this blog post have been disabled.