A blög once bit my sister

Bruktfunn og bloggebesøk

"Nytt" vatt-teppe

Fant dette vatteppet på Klemetsaune, som en del av de skattene som var igjen etter Mortens farmor Rangdi. Nå er det nyvasket og klart til å skinne i dagslys igjen, vakre farger. Jeg sier selv at jeg ikke er en interiørblogger, men må innrømme at det dreier seg litt om alt som opptar meg og interiør er jo en av dem. Her blir jeg ofte inspirert av andre bloggere, bloggen ein gul knapp inspirerer meg mye. Emilie og jeg var så heldig å få besøke Guro og lille A i dag.

My creation

Der fikk vi deilige nybakte skoleboller og eksepsjonelt god kaffe. Guro viste seg å inneha baristaferdigheter og slo til med et fint blad i min latte (tar bilde neste gang Guro, savner en viss kameralinse som er i Birmingham:) og smaken minnet om Dromedar, Mmmmm! Fargerike servietter var lagt i en fin kurv, hver og en fikk velge selv hvilken man ville ha. Det tipset tror jeg det blir kopi på her hjemme;)

Emilie vil gjerne være prinsesse 24/7 og ble supersøt i krona til lille A. Krona er kjøpt på butikken som ligger i besøkssenteret ved Nidarosdomen. Vi har vært der før, men jeg la ikke merke til prinsesseartiklene da, jeg tror nok vi må ta oss en tur dit denne uka.

Prinsessa

Vi måtte innom Fretex igjen i dag og fant noen perler jeg må vise i morgen.

God kveld!

6 comments:

 1. Fantastisk flott vatteppe! :)

  Ha ein finfin sommardag!

 2. Visste nok at Emilie egentlig var en prinsesse, ja! Som hånd i hanske! Vatteppet likte jeg veldig godt... og de ga meg en god latter. På det bittelille bildet i bloggrollen min, så det ut som et ubestemmelig stykke kjøtt. Svineknoke, eller noe sånt - men det var uten briller :))))

  Kos dere!

 3. Å, Klemetsaune!!! Heldig du er! Jeg har stått på liste i to år nå og tipper jeg fortsatt må vente i noen år!!! Herlige bilder du har!

  Ha en fin sommer videre!

 4. Ser snurten av et syskrin ved siden av det knallfine vatteppet. Sånt er jeg på jakt etter! Er det arvegods også eller?

 5. Monica: Syskrin ja, det er etter oldemora til Emilie. Har malt det og hatt i stoff i lommene.

 6. Det vatt teppet er fra vi bodde i Fjæregata, så det er eldre enn Morten.Godt brukt!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.