A blög once bit my sister

Askepott

Feen og prinsen

Morten kom hjem til sin prinsesse på fredag med et Askepottslott fullt av alle de små søte figurene fra filmen. Her var blant annet de bittesmå musene, glassko på pute og tre kjoleskift til skjønne, lille Askepott.

Askepott

Emilie ble helt i ekstase og har lekt med dette siden. Helst skal hun ha slottet med overalt, noe som gjør at den barnslig misunnelige mor blir mer redd enn jenta si for at noen av delene skal bli borte. Det har allerede skjedd; jeg må bare bite det i meg og innse det er bare ting, og ting er til for å slites og lekes med. Jeg later gjerne som jeg er 3 år igjen ;)

Askepott

Askepott

Vi nyter late og gode dager med familie på ferie i Ålesund. Bilder herfra kommer når vi returnerer.

3 comments:

  1. Hvilken fantastisk gave! Emilie kommer til å huske den resten av livet! (Flink pappa) Fin-fin mage du har, ser befriende og deilig ut, Johanne. Kos dere! :)

  2. Å, en hver pikes drøm! Mimrer tilbake til min egen barndom. Herlig!

    Kos dere i Ålesund. Håper vi kan treffes når dere kommer hjem. Stor klem! :)

  3. Hei, hei! Ja, skogmusa er så fin og venter i spenning på når hun kan begynne å bruke vintertøyet :) Når det gjelder origami, måtte jeg bare nevne at vi er absolutt nybegynnere og har fått super hjelp av YouTube. Masse tutorials der. Faktisk en veldig koselig kveldssyssel - og fint blir det! Deilig August til dere alle!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.