A blög once bit my sister

Vakre ferjeturer

Årets Ålesundstur var minst like vakker og full av herlig familie som de fem foregående årene vi har vært så heldig å kunne dra dit. Det kommer mange bilder og ferieminner fra uken i dagene fremover.

Starter med noen vakre ferjebilder, tydelig at Emilie setter pris på disse kjøre-pausene like mye som mamma og pappa. Lar bildene tale for seg selv. De rene vakre detaljene og interiøret på ferjene gjør bildene enda finere syns jeg.

Pappakos på ferja

E på Ferja

Tar en Titanic

Glad ferjepie

Lykke

Ferje detaljer

Kom tilbake til Trondheim og siste del av Olavsfestdagene i går. Fikk med oss Melissa Horn & Lars Winnerbäck i Borgården, Sveriges to mest kjente artister for tiden. Så nå har jeg en ny favoritt, nemlig Lars Winnerbäck.

I kveld skal vi i Palmehagen å se Jarle Bernhoft, musikk gjør meg så glad.

9 comments:

 1. Herlege fergefoto! Synest eg kjenner "fergelukta"! :)

 2. sveler..jeg kjenner svelelukta helt hit :) da har dere med andre ord kjørt rett forbi huset mitt, når dere var på tur ;) ..så om du så et lusthus..med helt oppgravd tomt rundt..så var det oss! ferger er kjempekjekke fartøy, hvis man ikke lar seg stresse av fergetabeller osv..jeg har begynt å IKKE se på ruta før jeg drar, så slipper jeg faren for å kjøre for fort, og å bli sur over at man akkurat ikke rakk den.. nyt tiden man eventulet må vente i stedet, kaster stein, plukker skjell og spiser is..supert!

 3. Like deilige bilder, som alltid! Emilie ser alltid like fri og glad ut! Dessverre har jeg aldri vært på den kanten av landet, og det er jo både synd og skam. Spesielt ettersom jeg elsker sveler.

 4. Herlige bilder! Den skjønne jenten din ser du glad ut!:) Ha fortsatt fine sommerdager tross ustabilt vær i hele landet! Klem fra Heidi

 5. Å, sommerminner! Flotte bilder du har tatt!

  Håper vi snart kan treffes. Jeg og Line koste oss på cafe i går og snakket om at det er på tide vi møtes igjen. Hadde vært veldig koselig. :)

 6. Koselige bilder - fergeturer er en favoritt her også. Da kan vi strekke på beina, drikke kaffe, og ungene har absolutt skjønt at da er det ISTID! Nå er jeg ferdig med pay-it forward gaven, og sender du meg adressen din på mail til meg sender jeg en pakke til deg! Stor klem

 7. Så fine bilder! Jeg har masse minner fra disse møreferjene, med hele morsslekta spredt på minst tre ferjeoverfarter, men tror aldri noen kom på å ta bilder den gangen :)

 8. Heimlengsel..... :)

 9. åååå, for noen nydelige bilder av en nydelig liten jente. en ekte prinsesse er hun også, så jeg lenger oppe. det virker som om dere har hatt en skikkelig fin ferie, med masse god mat og ikke minst masse god musikk. den jarlekonsterten burde jeg ha vært med på! hørte det var geniealt.

Comments on this blog post have been disabled.