A blög once bit my sister

Langevåg

A mother-daughter moment

Noen gode sommerøyeblikk i Langevåg.

I Langevåg fikk vi handlet ulltøy til både store og små på Devolds lagerutsalg og litt interiør hos denne Emmas verden. Her var det mye lekkert! Så mye at jeg helt glemte ta bilder. Ta en tur innom Langevåg om du er i Ålesund.

Langevåg fyr

Langevåg

Tenker på en vakker liten jente med store drømme seg bort øyne som kunne nærmet seg snart ni måneder.

Liker å tenke at mormor er sammen med deg.

4 comments:

  1. ååååå, for ett utrolig nydelig bilde av emieli og deg <3

  2. Hei;) Kan ikke du sende meg en mail- så vi kan finne ut om vi får til et møte eller ikke;) Jeg kan ta buss inn til byen på hverdager når jeg ikke jobber. Håper dere hadde en fin ferie;)

  3. Tenker på Alma fra tid til annen. Snakker jeg med mannen og refererer til noe du har skrevet, som bøkene om Tambar, sier jeg automatisk: Mamman til Alma... Det er jo ikke helt rettferdig... du er mamma for fler :) Herlige Emilie og han under den stripete genseren :)

  4. Langevåg er vel ikke akkurat verdens navle :) Jeg er så heldig å ha en tante der, så både bygda og skjærgården rundt har blitt jevnlig besøkt. Nydelig plass! Med de fine bildene deres får jeg lyst å ta en tantetur igjen, gitt.

    Håper formen er fin-fin, Johanne! Klem

Comments on this blog post have been disabled.