A blög once bit my sister

August er vakker

Mamma 30 år = Moi!

Startet dagen i går med å lytte inn på en smørblid Emilie som var lykkelig over at hun skulle gå i barnehagen igjen etter 4 uker med ferie. Etter å ha inntatt brownies til frokost dro jeg til jordmor for en god prat og fikk lytte på hjertet til lillebror, som er en beroligende deilig lyd for meg å lytte til nå.

Kort

Hjemme fikk jeg mange hilsener både på nett og pr telefon, det varmer veldig og gjorde dagen komplett. Solen skinte ikke minst. Emilie hadde laget krone til meg i barnehagen som var full av prinsesser og hun var så utrolig stolt! Vi hadde hatt kakeselskap med familie på søndag, men Morten har som tradisjon å lage ekte blautkak på selve dagen, så det ble det. Hele rekka fikk ta del i kaka og lurt var det ;)

Blautkak

Kvelden ble avsluttet med barnevakt, kinamat og vandring på marinen hånd i hånd med min kjære i 24 grader. Mitt største duppeditt ønske ble oppfylt, siden min kjære hadde bestilt Iphone 4 som kanskje kommer i posten i starten av september, nice! Gleder meg også over pengegaver som dere snart skal få se hva jeg har tenkt å bruke på.

Det overraskende var nok gaven fra bloggevenninne Vinterhagen, som hun nok ikke ante kom akkurat på bursdagen min :) Den kuleste presskannevarmer i retroblått stoff og en lekker strikket lue til lillebror. De supersøte tovede sokkene har lillebror tidligere fått av farmora si i sommer.

Presskannevarmer

Lue og sokker

Takk for alle hilsener på min 30 årsdag!

5 comments:

  1. Gratulerer så mykje med overstått! Høyrest ut til å ha vore ein finfin dag! :)

  2. Godt å høre at du hadde en koselig dag, og at alt er bra med lillebror. De sokkene er supersøte. Tror de er kjøpt på en av butikkene på Bakklandet? Så i allefall noe tilsvarende på en av dem når jeg var innom i juni.

  3. se den flotte krona da. så flink hun er. enda 1 år til jeg blir 30. :) kan du ikke bare finne en dag du har tid til kaffe. ? jeg har tid både dag og kveld nå :) gleder meg til å se deg igjen og en flott voksende mage. klem line

  4. Hei! Jeg har fulgt bloggen deres ei stund nå, og får en god følelse når jeg leser den. Vanskelig å forklare hvorfor, men det gjør den altså :) Takk for at akkurat dere skriver blogg. ;)

  5. Gratulerer med overstått bursdag! Supert at pakken kom på bursdagen din, og at du likte den! Det er viktig å holde kaffen varm utover høsten!

    Stor klem fra meg!

Comments on this blog post have been disabled.