A blög once bit my sister

Min gode fe

Korn

Jeg skrev her om dagen på facebook at jeg "trenger en tryllestav og en god fe, vil helst ha november overstått." Min beste venn PanserMarte tok oppgaven på strak arm og kom på overraskelsesbesøk til meg fra Bergen i går.

Vi var sammen med tantebarn på Pstereo festivalen på marinen. I mens hadde Marte etter avtale med Morten inntatt Klemetsaune før vi kom, tent lys og disket opp med jordbær og bringebær. Akkurat det jeg trengte nå, det er også sånn med Marte at da dukker hun bare opp.

Marte feen

Jeg ble helt nostalgisk når jeg pakket opp gaven, som var en sodastream som frufly tidligere denne uken har blogget om. Vi hadde en slik på 80- tallet og brukte den flittig. Nå kan jeg sprudle fra dag til natt og tilsette hva jeg måtte ønske i mitt boblende vann.

Salmalaks med mangosalsa

På vei hjem med godtfolk og plenty solbær fra kolonihagen var det godt at jeg hadde planlagt en bedre middag alla Trine ;). Salmalaks med mangosalsa; oppfordrer herved alle mine blogglesere til å lage dette måltidet i den uka som kommer, du vil ikke angre.

Korn

Det at denne innholdsrike helga med bestevennen varer helt til tirsdag passer helt ypperlig.

4 comments:

  1. så fantastisk da. Utrolig godt og ha besteveninnen sin tilstede. kos dere masse. stor klem

  2. Det er en utrolig velsignelse å ha slike venner som du beskriver her, det kan jeg skrive under på for jeg har opptil flere slike venner. Nå oppholder bestevenninen min seg i Canada. Selv om det er langt unna vet jeg at det er ganske nærme, for slik er det bare med bestevenniner.

  3. For en nydelig bursdagsgave. Sånne venner er bare gull! Du får nyte enda en stund :)

    Så morsomt bildet av "langbein" i kornet var! (Vi kalte dem det da jeg var liten, men jeg har vel innsett at de heter noe helt annet)

  4. wow, skikkelig fairytale.snillsnillsnill venn du har. og, johanne, lov meg at neste gang du ser meg sier du hei, jeg så mest ned i bakken den dagen:)

Comments on this blog post have been disabled.