A blög once bit my sister

Fairytale day

Cupcakes

En helt vanlig mandag, tenker du. Ikke for meg. Med bestevennen i byen ble det en "fairytale" på mange måter. Jeg må vel innrømme at jeg måtte ha bærehjelp fra dama med "kun håndbagasje", etter en tung tur på stan. Høsten er jeg i alle fall klar for på mange måter.

Låner et par bilder fra Marte, ettersom kamera ikke ble prioritert å bære på heldagsshopping.

Me and a cappucino

Trondheims nye Fairytale cupcakes café imponerte mange caféglade damer med deilig duft, hyggelig betjening, sarte pasteller og fluffy cupcaketopping.

Marte og jeg anbefaler nougat cupcake for den sjokoladeglade, men jeg fikk lyst på en av hver. Det skumle er at her har de lekre take-away bokser à la New York, både til en og flere cupcakes. Dette må du bare prøve; ta med bestevennen du også. Femstjerners kaffe med hjerte i koppen gir et ekstra pluss fra meg.

Sunberry sunset

I kveld avsluttet jeg like godt kaloribombemandagen med nyrørt solbærsyltetøy og boller; bærene ble plukket og renset sammen med bestisen på Klemetsaune. På tide å fordøye resten i søvne, natta ;)

13 comments:

  1. Nam!!Det så fantastisk godt ut!Og det ser ut som en søt og fin kafè også.Pip tapet på veggene registeres:)Søt dame også:) Husker da vi bodde i Tr.heim,så besøkte vi en bitteliten kafè som lå midt i byen men inni et smug eller noe sånt.De var kjent for veldig god mat og atmosfære.Husker ikke hva den het.Kanskje den ikke er der lengre mer?:) Uansett,Tr.heim by er en spennende by med mange fine butikker og kafèer:) Må være kjekt med besøk av bestevenninne også. Kos dere videre:) Cyberklem fra Monja

  2. For noen herlige bilder. Så innslaget om den cafeen på adressa, den skal jeg prøve. :)

  3. Det der hørtes ut som en herlig dag, og de muffinsene så sinnsykt gode ut :D

  4. Denne kafeen fikk jeg lyst til å besøke - hvor ligger den? Så veldig fint ut der! Kjempefint bilde av deg, Johanne, og veldig fin topp :-)

  5. Ååååh, for ein draumedag! :) Bestevenninne, shopping, cafè, skravling og kos....blir litt misunnelig. :) Men unnar deg det så veeldig!

    Trur nok du får ta meg med på den cafèen...mmm, det såg berre supergodt ut!

    Ha ein fin tirsdag!

  6. Oioioi...den kaféen ser fantastisk ut! Hadde neimen ikkje hatt noko imot å bli servert god kaffi i ein slik fin kopp!

    Eg har forresten problem med å legge att kommentarar hos deg innimellom. Får stadig beskjed om at bloggen din ("automatikken") trur kommentaren min er spam...veit ikkje om det berre er eg som har det problemet?

    Ha ein triveleg tysdag! :)

  7. Denne Cafeén ligger like ved Leütenhaven i Trondheim. Tror jeg skal tilbake i morgen:) Da skal jeg nemlig treffe bloggeren ralfefarfarsparadis.

    Haust: Synd hvis det er sånn at man har problemer med å legge igjen kommentar, skal få ingeniøren og sysmtemutvikleren til å sjekke om det er noe han kan gjøre.

    Ser også at noen gamle innlegg ser rare ut, det kan vi jo ikke ha noe av.

    Takk for hyggelige kommentarer!

  8. Nå henger jeg håpløst langt etter; begynner med å si at du ser fantastisk ut, som sunnheten selv. Og så er det selvsagt på sin plass og litt beskjemmet gratulere med fødselsdag, 30 er fint - og 40 er enda finere. Bare tøys at det er ille å bli 40. Deilige, friske, inntagende fotografier; som alltid! Deilig dag (!!!)

  9. I LIKE!!! Blir gjerne med dit en dag jeg og!! Artig med tapeten i bakgrunnen. Har kjøpt meg den samme, bare i en slags grønn farge. Tror på feer, iallefall bestevennfeer. Kom nok som bestilt hun:) Kos deg! PS: Kjetil snakket om at vi måtte komme på besøk i kolonihagen, så vi får se om vi skal sette oss på venteliste;) Han ble nok litt misunnelig på alle buskene, trærne og mulighetene for å dyrke ting selv:0

  10. Ja var det ikke koselig der:) Var en tur innom forrige lørdag med to spente små prinsesser. Søtt og artig konsept, slik liker vi! Køen var lang, og da snakker vi langt ute på gaten...men mine to fikk heldigvis en turkis sofabenk å sitte på. Håper formen er bare fin. Hilsen fra Nardo

  11. Hallo!! Det så jo helt fantastiskt ut! Er jo igang på jobben - får håpe det kommer ett kurs eller møte i Trondheim snart!

  12. Hei! Høres ut som en herlig dag Ü Og en herlig cafè! Terminen min er i slutten av september. Men siden formen min er dalende vet jeg ikke om det kommer til å gå så lang tid før babyen kommer... Vi får se. Krysser fingrene for at jeg ikke blir skikkelig syk (hadde sv.skapsforgiftning forrige gang).

  13. Du er den alller-aller beste cupcaken!! :) Takk for en herlig helg!

Comments on this blog post have been disabled.