A blög once bit my sister

Sognefjell

Sognefjellsvandrer

På fredag, (noe sent som vanlig) kom vi oss avgårde med nypussede sko og fintøy til bryllup blant fjellene i Sognefjorden. Jeg og lillegutt ser ut over det beste Norge har å by på av vakker natur.

Senere ble jeg og Morten noe skremt ned den bratteste delen av Sognefjellet. Vi syns det luktet noe svidd, det viste seg å være den tyske bobilen foran som ikke skjønner seg på norske forhold og i stedet for å gire ned, heller svir av bremsene.

View from Sognefjell

Etter en times tid begynner derimot en varsellampe å lyse i dæsjbordet, akkurat det man frykter på de smale veiene etter kl.20. Varsellampen betydde at det var noe feil ved bilens styringssystem, kjør til nærmeste Toyota verksted stod det i manualen. Tja, bilen kjører jo den og vi skulle på dagen før dagen fest, så dette fikk vente.

Tenkte ikke noe mer over det enn at vi skulle få det sjekket opp før hjemreise. Lampen lyste hele helga, men bilen kjørte som vanlig. I det vi skulle til å kjøre ut av Høyanger på vei hjem, så lyste den plutselig ikke mer. Ikke dagen etter og ikke siden det. Spørs om Toyota bare vil prøve å tjene noen ekstra kroner. Skal jo inn til service igjen før jul, så satser på at alt er ok til da.

Det som muligens kan være skikkelig ille er at 300 bilder fra bryllupet kan være tapt, Morten skal se om han kan redde dem i dag. Det håper jeg inderlig!

6 comments:

  1. Vi har også Toyota og har også hatt lys i den lampa. Merket ikke noe på bilen og plutselig var den borte. Har ikke sett noe mer til den! Flott bilde av deg og lillegutt!! :-)

  2. Åååå, håper bildene berges, det er så utrolig kjipt å miste sånt. Har hatt en episode på jobb i dag der en kollega greide å finne igjen ting på en disk som var overskrevet, så det er håp for sånne flinkinger :) Ha en fin høstdag!

  3. Så fin du er, Johanne! :)

    Koseleg med reising i vakker natur! Og litt spenning er vel berre gøy..hehe.. ;)

    Skal vi forresten ta ein tur på cafè i morgon? Guro

  4. Bildene er reddet heldigvis:)

  5. Wow! For en flott mage! Sognefjellet er magisk. Fantastisk flott natur. Godt dere kom dere både fram og tilbake uten videre dramatikk. :)

  6. jeg var sikker på at jeg hadde kommentert på denne før....du er sååååå vakker. tenkte å skrive storslått og vakker, men det kunne misforståes;) magen er jo stoooor, men både naturen og du var vakrevakrevakre. jeg skriver storslått, jeg.

Comments on this blog post have been disabled.