A blög once bit my sister

Fin fredag!

Knapper

En tur i pirbadet og middag på Burger King sammen med min lekne, morsomme og varme Emilie er lykke på jord.

Nå blir det fredagskos med min kjære. Salma laks og karamellpuddig står på menyen. Puddingen fra Pia må nesten være helt frossen (etter min smak) og nytes med fersk kaffe.

IMG_6493

Som bakgrunn for knappene er noen funn fra Fretex gjort tidligere i sommer, hageputer for 20 kr i ren 70 -talls stil. Knappene er fra Stella & Petronella og skal på en strikkejakke til Emilie.

Rosene kom skjønne svigermor med i går. God fredag venner!

Roser

4 comments:

  1. Så flott at bildene ble berget, og så koselig jakken til Emilie skal bli med de knappene :)

    God fredag, Brekkevolds!

  2. Så koselig med roser fra svigermor! du er heldig som har så godt forhold til henne :)

    knappene er bare yber-søte! jeg har øredobber fra samme sted, et sett med inn-ut (passer bra så distre som jeg kan være til tider!) og et sett med gunn-hild ..altså da navnet mitt :)

    GOD helg til deg!

  3. Hei!

    Takk for at du la igjen en hilsen hos meg.

    Ville bare si at jeg føler med deg i ditt tap av vesle Alma, du har to nydelige døtre.

    Håper dagene dine nå i ventetiden blir flest av de gode, skjønner godt at det kjennes vanskelig jeg.

    Klem.

  4. Fredager er deilige! Her er det fast fredagspizza - og den tuller man ikke med ifølge mannen. I går prøvde vi durumhvete for første gang til bunnen og det ble kjempegodt!Mannen handlet i går, og kom hjem med røde roser - vi er heldige! Ellers må jeg flire litt av de knappene: syntes de er knallfine, og hadde bestemt meg for å bestille til en genser jeg strikka før påske. Når jeg kom meg så langt at jeg fikk lagt inn bestillingen syntes jeg det ble så dyrt for tre knapper at jeg droppa det. Genseren viste seg å bli KJEMPEstor - så nå har jeg strikka den på nytt, i en mye mindre utgave. Nå når jeg har lagt ned så mye arbeid lurer jeg på å bestille knappene likevel... God helg!

Comments on this blog post have been disabled.