A blög once bit my sister

Jonasdag

Blid gutt

Vi har vært så heldige å få passe nevø Jonas mens mammaen og pappaen har vært i bryllup. I snart et døgn har vi fått føle på hvordan det skal være å bli fire igjen. Klart det er lettere med en ferdigprogrammert skjønn gutt på seks måneder som spiser grøt, sover som en stein om natta og drikker av flaske.

Det var uansett en meget god følelse å gå på blomstertur og nyte sola på Klemetsaune med Jonaselskende Emilie, som passer på og triller på lillegutt. Neste helg blir det navnefest for Jonas.

Grabbing a flower

Dissepi

Jeg og Emilie fikk også dekorert et herlig nattbord som jeg har to maken av hjemme, denne hadde noe stygg toppplate. Vi dekorerte med papir fra Søstrene Grene, lett som en plett med decoupage lim. Så lett at Emilie nesten gjorde alt alene.

Er fornøyd med resultatet. Drømmer om å begynne å male hytta hvit inni nå, så er det bare å komme med de fargerike detaljene.

Pynter nattbord

Ny pynta nattbord

Denne gutten er stort sett fornøyd hele tiden. Har sjarmert hele familien Brekkevold.

Jonas

Så var det jo lørdag i går, da får Emilie kjøpe sitt eget lørdagsgodt. Gavmild som hun er, så fikk vi alle gjerne en og flere biter. Mammas mage er jo et perfekt bord også nå ;) Nammis!

Godismage

Lørdagsgodt

Så nå vet vi ikke om Mads og Marie kan få igjen godgutten sin;)

God søndag! Her skinner solen og vi gleder oss til å dra ut på tur.

Comments on this blog post have been disabled.