A blög once bit my sister

Fisk og musikk

Fishhead

Beady Belle er ute med albumet "At welding bridge", som du kan lytte til på Spotify. Morten og jeg er store fans av Beady Belle; vi var på konsert med dem under Olavsfestdagene for to år siden.

På nettsidene til Beady Belle står det at de skal spille på Dokkhuset den 2. oktober, altså en perfekt bursdag for Morten. Fant ikke info om konserten på Dokkhusets nettsider. Sendte en mail til bookingansvarlig på Dokkhuset som svarte at de hadde snakket med Beathe S. Lech om det, men ikke hadde kontrakt på det enda og ba meg følge med på nettsidene.

Atlanterhavsparken, akvariet i Ålesund, ligger vakkert til blant svabergene ute på Tuenesset. Dit må vi alltid når vi er i Ålesund.

Sivert Høyem har spilt inn videoen til vakre "Into the sea" i Atlanterhavsparken.

Her er et bilde fra Emilies første skritt på Akvariet i 2008. Da hun kom til akvariet i 2009 sa hun: Her har æ vært før. Tremenningen min, Marthe, hennes Terje og jentene deres blir alltid med og de pleier å kjøpe årskort på akvariet. Håper vi kan få noe lignende i Trondheimsfjorden.

Atlanterhavsparken

Feeding time!

I år hadde lekearealet ute blitt fornyet, til stor glede for små og store.

Vann er gøy!

Mating av pingvinene utføres av en mann i kjole og hvitt, og er et hyggelig skue. Emilie fulgte nøye med og har snakket mye om pingvinene i etterkant.

Pigviner på akvariet

Nå er det på tide å nyte solen i vakre Trøndelag.

God tirsdag!

1 comments:

  1. Fin blogg dere har:) Hilsen Tvetestien 4

Comments on this blog post have been disabled.