A blög once bit my sister

Bakgårdsidyll

Charlie's angel

Vi er så heldig å ha noen siste sommerdager med varme og fønvind. Det har vi utnyttet til det fulle. På onsdag tok jeg med lammestek til min nygifte (solsikkebryllupet gleder jeg meg til å vise bilder fra, forhåpentligvis i helga) bror på Bakklandet. Bror hadde tilbehøret, kaffe og smoothie. Barna sto for herlig underholdning.

Emilie fikk opp et skikkelig Charlie's Angels-blikk og teft i jakten på Oscar, som var veldig klar for en god vannkrig.

Kom å ta mæ

Vannkrig

Hva er vel bedre enn glade, lekende barn i bakgårdsmiljø? En fryd for øyet.

Etter den gode lek, kommer onkel med nydelig skogsbærsmoothie.

Kristoffer Uno

Smoothiegirl

Oscar koser seg med smoothie

I dag ser armene mine ut som klorebrettet til en katt, etter heftig nedkutting av en stikkelsbærbusk og andre bærbusker i kolonihagen i går, men resultatet og jobben er bare lykke og god trening.

Enn at freda'n er her, mmm, tror det blir svinefilet til middag og en GOD helg :)

5 comments:

  1. Høres ut som en herlig familiekveld Johanne :)

  2. God helg til dere:) Håper dere har hatt flotte dager i det nydelige været. I morgen blir det tur til byen for litt muffins kos. Nyt dagene.

  3. Så lite tid til å fundere over noe lurt å skrive, men jeg er absolutt oppdater på familien Brekkevolds gjøren og laden! Hørte rykter om at sommeren hadde kommet til Trøndelag; som jeg kunne ønske den svingte innom Hedmark før den setter nesen mot Australia... Glade unger, er det beste som finnes! Og takk til deg, for LOVE :) Deilig helg!

  4. Dette såg kos ut;) Herlig med noen dager med skikkelig indian summer;) Jeg skal sende deg mail til uka med noen datoer- er bare utrolig distre- og ukonsentrert- så jeg må vente til mannen kommer hjem fra Sørlandet- slik at jeg får dobbeltsjekket;) Håper alt er bra med deg og magen!!

  5. for en fin blogg du har! nydelige bilder tar du. kjempefine! og DEN vakre sognebruden!

    Håper du får en herlig helg! :-)

Comments on this blog post have been disabled.