A blög once bit my sister

Illustrasjoner fra Klemetsaune

Kattebjelle På gjengrodde stier Vakre kolonihager Blomstertur Vakker høst Luring Bed & Breakfast Blomsterpi

Se så mange vakre og inspirerende detaljer som gjemmer seg langs stiene i kolonihagen. Herlige høsthelg med noe vekslende, men akkurat perfekte høstvær. På dugnaden i går hadde vi deilig sol og det er rett og slett en glede å jobbe med så mange herlige ildsjeler. En kvistkutter fra kjelleren ble testet i dag, den virket og jeg syns rett og slett det var råkult :) Særlig siden flere av trærne i hagen trenger beskjæring, da er det fint å pynte opp med kvist rundt bærbuskene. Trenger bare noen øreklokker først.

Har fått masse god hjelp av familie til å rydde bort gammelt skrot i formiddag. I ettermiddag har jeg og snuppa vært i toårsdag, en klassisk god barnebursdag med pølser, sjokoladekake, gelé og herlig barnelek. Nå lager Morten kveldsmat til oss, som vi skal nyte til en søndagsfilm.

God søndagskveld!

2 comments:

  1. Det ser så fantastisk fint ut på Klemetsaune:)Skulle gjerne hatt en frodig hage med landsted:)For noen fine bilder av snuppa dokkers.Kan tenk meg dere har full nedtelling nå til lillegutten kommer.Håper du er i god form og at dere alle har det bra!Klem Marlén

  2. kjempekoselege bilder! og stilig layout:-)

Comments on this blog post have been disabled.