A blög once bit my sister

Høstskatt

Emilie i hagen

Solen fortsetter å skinne og selv om vi må ta på votter og skrape frontruta på bilen før vi kjører mot barnehagen er høsten vakker. Har tilbrakt hele dagen ute med kaffe, lunsj og godt selskap i byen, så en tur i kolonihagen med familien for å tømme vårt never-ending plommetre og begynne plasseringa av et retrokjøkken jeg gleder meg til å vise dere mere av.

Morten har bursdag på lørdag, gaven ble åpnet allerede på mandag. Ny speilrefleks, som jeg også har lagt min elsk på. Emilie blir vanligvis knipset mye og om mulig enda mer nå om dagen.

Emilie

Godt kameraet blir liggende hjemme om dagene ;)

Snart helg folkens, nyt høsten!

1 comments:

  1. Nei du, for nå skal kameraet være med i sekken hver dag når jeg sykler til jobben :-)

Comments on this blog post have been disabled.