A blög once bit my sister

Torgfest

Kaizers Orchestra

Det Norske Oljeselskap inviterte til gratis konsert, i anledning at de akkurat har flyttet inn i Føniksbygget, midt på torget.

Vi ser nå bort i fra at de ønsker å bore etter olje ved Lofoten, og tar ikke standpunkt i den saken. Men som Adressa uttaler, var det en vellykket sjarmoffensiv. Utrolig proft arrangert, til og med bussene før og etter konserten var gratis, så det er ingen tvil om at det ligger mye penger i olje.

Emilie Vidar og Oscar

Konserten begynte ikke før kl.19, men ettersom både Malin og Rasmus & Verdens beste band skulle spille, var det på sin plass at musikkelskende Emilie fikk bli med. Min bror Vidar hadde så klart også med seg Oscar. De to storkosa seg de to timene under konserten, og hadde god utsikt oppe på pappaene sine skuldre.

Tre små kinesere

Da Tre Små Kinesere entret scenen følte vi oss godt oppvarmet i den lett kjølige høstluften. Låter som Hjertemedisin og Klassebildet passer godt til trønderpublikumet. Programmet var tettpakket og de to timene var mangfoldige. Henning Sommerro og Trondheimssolistene gjorde kulturbiten fullkommen.

Kaizers Orchestra

Men så kom finalen vi alle hadde ventet på. Etter å ha smånynnet på Maestro av Kaizers Orchestra hele kvelden, entret endelig gutta scenen iført sine kjente masker. Et utrolig liveband som løftet stemningen og vår musikksjel langt ut mot Trondheimsfjorden. Etter kjente låter som Ompa til du dør og Evig pint avslutter de med låta Maestro, som vokalist Janove Sjakalen Kaizer forteller er hans absolutte favoritt. Lyd- og lystårnene ble også inkludert i finalenummeret, med egne oljetønnespillere og røyk. Finnes det egentlig et bedre norsk liveband?

Oscar in the limelight

Fyrverkeriåpning

Kvelden ble avsluttet med et stort fyrverkeri fra taket til de nye lokalene til Det Norske. Vi kan mildt sagt si at vi hadde smilefjes om munnen på vei hjem. Emilie ville ha mer fyrverkeri og nynnet på Daniel datt i do med sine favoritter, Rasmus og Verdens beste band.

4 comments:

  1. Norges beste liveband? Jeg trodde jeg skulle kunne nevne i fleng, band som er bedre, men nå kommer jeg ikke på noen. Det var virkelig en gripende opplevelse ! Vanvittig tøft. Helt vanvittig. AAAAAAAAaaaaaaaaaauuuuuuuoooooooooooOoOoOhh (ref. Janove utbrudd på 2. verset på Maestro)

  2. Nettopp Bro; jeg klarte ikke akkurat å nevne i fleng jeg heller. Så her må man gjerne nevne i mot. Kaizers imponerer stort iallefall!

  3. Kult, ikke sant! Sigurd dro med guttene, mens mor var på jobb. Det viktigste var at guttene var fornøyde, og det var de selvsagt. :)

  4. Det hørtes ut som en herlig aften Johanne, og for noen flotte bilder dere har tatt :D Blir så glad over at dere er så flinke til å ta med Emilie på alle mulige arrangementer. Å lære barn å like musikk har jeg virkelig tro på :D

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.