A blög once bit my sister

Ugledyne

Uglestoff

Takket være facebook og en god "gammel" klassekamerat fikk jeg plutselig postkassa full av ugler, eller uglestoff iallefall ;) Stoffet er funnet og kjøpt på en butikk i København. Jeg ble så inspirert med en gang at jeg bare måtte prøve meg på å sy noe til lillegutt.

Tidligere i dag handlet jeg nemlig inn en ny babydyne til lille O, fordi Alma fikk med seg sin i kista. Aner egentlig ikke om jeg har noen dynetrekk til babydyna, siden det er ganske tøft å lete frem i babytingene på loftet. Så jeg satte bare like greit i gang med å sy et dynetrekk. Baksiden av dynen ble en gammel hvit gardin i et tykt stoff og det fineste uglestoffet fikk være i front.

Ugledyne

Noen nybegynnerfeil gjør jeg helt klart, blant annet ble uglene opp ned. Det vil si at min "slip-inn" åpning kom på feil side. Det er straffa for at jeg har det litt vel travelt i svingene ;)

I kveld skal jeg på teater med en god venninne for å se Romeo & Julie. Det glædes!

Ha en fin kveld du også!

10 comments:

  1. Du er bare rå altså, det er det fineste stoffet jeg har sett på lenge! Så heldig lille O er som har en mamma som fikser og ordner og forbereder :-) Det glædes her også!

  2. Hei vennen =) Herlig å lese om dokker, du e så flink- husmora ;)) Ikke lenge til lillegutt kjæm, ka står lille O for??? Stor klem Azra

  3. Det er bare en ting å si Johanne: KOOONGE. Det stoffet var bare rå stilig, også så smart å lage dynetrekk av det da :D

  4. Oh my! Det var det kuleste stoffet jeg har sett på lenge! Heldige lille O. Er også spent på hva det står for. :)

  5. Du er sååå flink Johanne :) Det kjempestilig!

    Stor klem fra oss!

  6. naaw..for et nydelig uglestoff! ..synes bare det var sjarmerende med uglene opp ned jeg ;) desuten så vil alles øyne være festet på lille O likevel, som jeg er overbevist om at blir en skikkelig søtnos!

  7. Digger også det stoffet! Noen forslag til hva annet jeg kan lage, som ikke er så avansert? Syns Morten hadde en fin måte å se det med at uglene var opp ned på. For da ser jo nemlig lillegutt de dem rett vei:)

  8. Kor flenk du e Johanne.Riktig så lekre ting du har sydd:)Stemmer helt,lillegutt ser de rett vei:)Mange henger vognpynten ut slik at andre ser den rett vei,og barnet feil..alltid stusset litt på det.Håper det går bra med dere alle.Ikke så lenge igjen nå til lillegutten kommer nå!Klæm

  9. så kult stoff. :) og det gjør ingenting om uglene er "feil" vei. tja hva kan man sy av stumt stoff. mitt bese forslag, bruke den som applikasjon og for på noe fleece til lille O :)

  10. Så fint! Nå ble jeg insperert :) Har noe uglestoff liggene:)

Comments on this blog post have been disabled.