A blög once bit my sister

Høstillustrasjoner

Brekkevold cabin Blomstrende sinkbalje Emilie gleder seg til våren Emilie planter løk Nytt retrokjøkken Vinduene Avslappet Stikkelsbær/solbær

Vår dag har vært avslappende, tenkende og full av vakre høstillustrasjoner. Med opp til 16 grader i lufta og sol var det til å med mulig å rulle litt i gresset.

Over ser dere et utsnitt av det blå retrokjøkkenet som vi kjøpte på Finn i forrige uke, gleder oss til å få alt i orden. I helga som var plantet vi ned masse løkliljer, som til våren forhåpentligvis kommer opp og viser sin prakt. Emilie fikk velge sin egen løkblomst og valgte den vakre liljeplanten, Lilium Muscadet. Begynner nå å lure på om denne helst burde vært plantet ned først til våren? Jaja, håper ikke Emilie må bli skuffet. Fikk rensket mye av stikkelsbær/solbær-krysningsbusken, bærene her ble veldig sent modne.

Fikk høstoverraskelse av nabo Tina i postkassen, masse deilig te. Så hyggelig med slike overraskelser! Hun hadde vært i Sverige og husket at jeg er så glad i Indian Spice, som jeg har skrevet om tidligere. Så i kveld skal jeg nyte opp til flere kopper med deilig te, så får jeg heller tåle å springe mye på do ;)

Gratulerer bestevennen PanserMarte, som blir 30 år i dag. Hurra Hurra!

Ta deg en kopp te og se på TV2 i kveld, der går både Dag og Torsdag kveld fra Nydalen.

3 comments:

  1. flotte bilder johanne. :) søte søte Emilie.

  2. Åh! <3 Har bare en ting å si: vakkert, vakkert, vakkert! Dere er kjempeheldige!

  3. Vi nyt HERLEGE haustdagar her òg! :)

    Kjøkkeninnredninga de har kjøpt ser ut til å vere av same slag som vår, bortsett frå at vi har messingfarga handtak. Veldig fint med stålfarga handtak!

    Nyt haustdagane! :)

Comments on this blog post have been disabled.