A blög once bit my sister

Sjokoladeknuter

Sjokoladeknuter

Sent i går kveld kom den igjen, hungeren etter gjærbakst. Husker at noen lekre sjokoladeknuter hadde lyst mot meg på Trines mektige matblogg dagen før. Så selv om klokka var over ni om kvelden, så var det bare å brette opp ermene og sette igang eltemaskina. Denne oppskriften anbefales på sitt høyeste og for de som har vært innom bakeriet i Lom, så blir det liksom enda litt mere spesielt.

Fredagsmorgen Tegning til mor

Fredagsmorgenen her startet med Sauen Shaun og deilig frokost med sjokoladeknuter som dessert. Så delte vi formiddagen med en fin familie på Byåsen, nå skal vi på Bakklandet for å feire Kristoffer på 2 år og evigunge Berit.

Den røde tegningen har Emilie tegnet til meg på barnehagen tidligere i uka. Se søte lillebror i magen, rødt papir og hjerter. Jeg elsker den!

Froskedyne

Sydde en dyne med små grønne frosker på til lillebror i går kveld. Hadde med meg nabo Tina på Stoff & Stil tidligere i uka, sant skal sies at det var Tina som så stoffet først, jeg herma ;)

God helg alle lesere!

8 comments:

  1. mmmm m! sjokoladeknutene så deeilige ut!

    tror sannelig jeg må ha meg en tur på stoff og stil igjen nå, leenge sia sist, og dette søte stoffet har jeg ikke sett der før! trheims tur snart ja ;)

    skjønn tegning emilie har tegna av deg og lillebror, hun gleder seg nok stort til han kommer!

    god helg !

  2. De sjokoladeknutene så kjempe deilige ut. Skjønner ikke hvordan du får dem så fine. Jeg får ti tommeltotter når jeg skal dandere gjærbakst, altså de blir gode på smak, men ikke noe fint syn for øyet :P Stilig froskestoff :D

  3. Å,de så deilige ut,de sjokoladeknyttene.Den oppskriften skal jeg nok prøve.Takk for tipset.:) Så utrolig fin tegning hun har tegnet.smeltJeg elsker barnetegninger.du kan tro mine to har måttet tegne masse;):) Søt dyne med frosker på.Så flink du er å sy. Ha en riktig fin helg!:)

  4. Elsker tegningen; lillebror ser veldig glad og fornøyd ut. Og med store, vakre øyne! Tenk at man kan lage knuter av sjokolade - må vi jammen forsøke. Jeg deler hus med tre nam-nam-troll. Takk óg Johanne for hilsen idag - det gikk jo fint, og jeg angrer ikke :) Deilig helg til dere alle!

  5. Gurimalla for et kunstverk! Skjønner godt at du elsker den tegningen :) Og litt bake-inspirasjon passer godt til helg og høstferie for vår kommune, nå er hele gjengen på hytta (og blogg-serveren er nede for telling...:( ) - noe søtsaker må vi nok trø til med! God helg til dere!

  6. Hei dere! Er blitt helt vill på å tegne igjen nå jenta mi, var det i fjor sommer også. Bokstaver er også spennende, så nå ser jeg jo at det også er en stor M for Mamma med på bildet :)

    Ang knutene på sjokoladeknutene, se på oppskriften på Trines Mektige matblogg for tips, hun har tatt gode bilder som beskriver hvordan man gjør det.

  7. Jeg er imponert over alt du har sydd i det siste Johanne.Kjempeflink er du. Heldig er lillebror som får så mange fine dynetrekk:-) Håper du har det bra,og at vi kan snakkes snart. Klem

  8. det stoffet var jo bare kjempefint!! må ta en tur på stoff og stil snart:)

Comments on this blog post have been disabled.