A blög once bit my sister

Uglepute

Uglepute

Denne ugleputa ble sydd i forrige uke, de er så søte der de sitter på greinene sine og kikker på deg i alle retninger.

De siste par dagene har jeg vært plaget av et magevirus som ikke ordentlig vil gi seg. Nå skal sant sies at det kun kommer den rette veien, men man blir slapp, glefsete og sløv av slikt. I dag var heller ingen god morgen. Jeg hadde låst meg selv ute etter å ha levert Emilie i barnehagen og Morten på jobb, så da ble det en lang morgen i bilen kan du si. Vel hjemme måtte jeg tømme fryseren for en flaske eplejuice som jeg hadde lagt i fryseren før middag i går, den var knust og ikke lengre drikkbar. Føler at jeg har en liten gullfiskhjerne for tiden, som glemmer husnøkler, matpakker og mye annet. Roter gjør jeg også ettersom at jeg ikke orker å bøye med ned for å plukke opp ting.

Må trøste meg med at data/syrommet vårt begynner å ta form. Det er stort sett her vi tilbringer kveldene våre nå om dagen. Så nå har til og med jeg noen små stoffhauger på lager, det er jeg så fornøyd med at skyvedørsskapet får stå åpent slik at jeg kan se alle fargene.

Stoffer Stoffer

I kveld skal jentene styre huset, derfor fikk jeg så lyst å bake litt nå ;)

7 comments:

  1. Vil bare sende dæ en go klem =) Du vekke "husmora" i mæ, e jo så inspirerende å les om alt du får til ;)) Ses på føden snart?? Stor klem Azra <3

  2. Azra: Du har vel termin snart? Takk for klem, sender en stor i retur også. Nå er jeg ganske lei av å være elefant og gleder meg til å møte lillegutt.

  3. =) æ å!!! ska bli så godt å bli sæ sjøl igjen! Termin om 2 uka, 11/11, still going strong ;) Du føde jo sikkert før termin, så æ håpe vi møtes på føden, kan du gi mæ litt tips ;))klem

  4. Kjenner jeg blir inspirert av alle stoffene dine, tror jeg skal finne frem mine i morgen! :-)Skjønner du har hatt det tøft innimellom i det siste, ikke det minste rart det kjære deg....Magefølelsen min er berre GOD , dette bli så bra! Mandag 1511 kommer Anne og jeg til Trondheim, gleder meg slik tilå se dere ! ! Vi planlegger hotell av noe slag, ikke noe "stress" på deg nå, og så snakkes vi nærmere om det passer o.s.v.. Blir i Oslo fra 0311 til 1011. Klem klem!

  5. stakkars deg! ikke no kjekt å være syk ;(

    mange herlige stoffer du har der..men ugleputa er jo bare fantastisk!!

  6. Anne-Lise: Gleder oss veldig til du kommer, gjør ikke noe om lillebror kommer ut heller da;) Du vet at du har husvære her om du ønsker. De siste ukene går endel utover psyken og jeg er ganske sliten, prøver allikevel å holde meg i aktivitet. Formen er heldigvis kommet seg i forhold til magevirus.

  7. Godt det nærmer seg forløsning, i mer enn én forstand! Skulle du noensinne få lyst til å selge meg en uglepute - nøl isåfall ikke med å si ifra :) Beste bedring til deg!

Comments on this blog post have been disabled.