A blög once bit my sister

Supersopp perleri

Super Mario sopp IMG_8939

IMG_8943 IMG_8947

Etter å ha blitt meget inspirert av bloggen Med et lekent sinn sitt perleri på onsdag, ble det rett og og slett produsert en kopi av Super Mario soppen i går sammen med snuppa. Jeg brukte iPhone til å zome inn og ut på bildet og telte meg rett og slett frem til et bra resultat.

Bakgrunnspapiret kom sammen med annet fargerikt jeg bestilte hos Sweet Memories for litt siden. Nå leter jeg etter "pixel art" på google for å finne flere små kunstverk vi kan lage av perler. Her er noen flere Super Mario figurer.

Fredag; den beste dagen i uka! God helg!

3 comments:

  1. kjempe tøft!elske alt som har med mario å gjør! vis du lure på ka æ/vi ønske oss te jul.....;)

  2. Lena Hjelmeland Brekke   Friday October 29th 2010 18:32

    Super flinke søstra mi, jeg er stolt av deg. Søster klem

  3. Er målløs! Fantastisk, fantastisk!!! Deilig siste-oktober-helg til dere!

Comments on this blog post have been disabled.