A blög once bit my sister

Øredobber og hårspenner

Rosa pacman figur Yellow pacman

Knappøredobb Knappespenner

Knappespenne

Mens familien satt samla og perla i dag fikk jeg så lyst til å lage ørepynt. Kom på at jeg hadde noen "øredobbfester" som jeg kjøpte på en søt liten butikk i København. Pacman-øredobber ble til, gøyale og fargerike. Nesten så jeg fikk lyst til at Emilie skulle hatt hull i ørene.

I Emilies smykkeskrin ligger det mange søte knapper til lek. I dag havnet noen også i ørene og noen ble festet enkelt med nål og tråd på små hårspenner. Likte spesielt godt den store grå knappen, den blir nok mye brukt.

Snart ny uke igjen folkens, godt er det synes jeg. Tiden flyr ikke fort nok for min del akkurat nå.

3 comments:

  1. så utrolig tøft! elsker pacman <3

  2. Hårspennene var veldig fine:-)

  3. Cecilie: Syns også hårspennene er finest, artig å lage også- Litt usikker på om jeg ville gått med en pacman i øre. Kanskje de får komme på et perlebildet i stedet..

Comments on this blog post have been disabled.