A blög once bit my sister

Oppkvikkende besøk

PoLkAdOtS Strikkasokker

Jeg er som i en evig berg og dalbane for tiden. Hadde en veldig fin uke etter jeg var på ultralyd forrige mandag, der fikk vi se lillegutt og han ble estimert til å bli en stor gutt til termin, altså alt vel. Så da roet jeg meg ned i noen dager og syns alt var lettere.

Men så begynte hodet igjen å koke igjen i går og jeg klarer å tenke alle mulige slags tunge tanker. Heldigvis kom jeg meg ut i vakkert vinterkledde Trondheim. Dro på besøk til Line, som har bloggen PoLkAdOtS. Det var et oppkvikkende besøk. Line er en kløpper på symaskina og når jeg får kroppen min for meg selv igjen skal jeg gjøre en storbestilling hos design PoLkAdOtS. Som sett over fikk lille O noen superkule hoppalongs, som Line kaller dem ;) Emilie fikk strikkasokker med en fresh Line-touch.

Denne englejakka er bare helskjønn. Tenk å omslutte seg med den på kalde trilleturer.

Line selger nå kjoler i butikken Pryd, på Bakklandet. Alle kjolene har helt særegne design. En slik må jeg jo også ha. Den med rødhette på er supersøt!

De siste bildene er lånt hos PoLkAdOtS, ta en titt inne hos henne.

Ha en oppkvikkende kveld!

5 comments:

  1. Mulig jeg har skrevet det før, men i så fall må jeg gjenta det; Denne bloggen er fiiiin. Fine bilder og du skriver så utrolig bra. Jeg kan ikke skrive at jeg vet hvordan du har det, men jeg kjenner det langt inn i margen når du skriver om frykten din. Flott du fikk en oppkvikkende tur, hva skulle man gjort uten venner. Ønsker deg og dine alt, alt godt. Håper du får en fin uke.

  2. Ser veldig oppkvikkende ut ja;) Jeg skjønner at det går opp og ned- det er jo snart desember igjen også. Satt en kveld og så på bildene av Alma og leste det dere hadde skrevet..livet er tøft- men jeg synes du er flink til å finne lyspunkter-tross alt. jeg lurer på om du har kjøpt deg en sånn keep calm plakat-jeg vant en som er rosa(ikke lyserosa) jeg kan sende den til deg hvis du vil ha den? Fikk også en sånn telleplakat med lilla elefanter på- kanskje Emilie vil ha den? (snøstorm design) Klem fra meg;)

  3. Setter utrolig stor pris på slike kommentarer! Det hjelper mye:) Ralfefarfars paradis: Hva skal man si, ja takk begge deler. Har ingen av delene og finner gjerne en plass til dem. Takk!!

  4. alltid koselig å ha deg på besøk :) Håper det går bra i dag på samtale :) og att tankene forblir gode til lillebror kommer :) stor klem

  5. Hei:) Dumpet innom bloggen din for noen uker siden, og den er så fin! Både tekst og bilder. Har etterhvert lest meg bakover - og ble utrolig berørt av historien om Alma... Umulig å forestille seg hvordan du har det og har hatt det, men jeg håper du får gode dager fremover! Med storesøster og en stor, fin gutt i magen!

Comments on this blog post have been disabled.