A blög once bit my sister

Sett mørket i brann

Klementiner

Dark on fire

Kosestund

Hjerteknuser

Emilie har vært hjemme med sin høygravide mamma i dag, etter å ha kastet opp et par ganger tidlig i morges. Kom seg veldig fort med en formiddagslur og en god porsjon mammakos. Så håper vi det får være med det. Da far kom hjem hadde vi en skikkelig kosestund foran vedovnen før Emilie la seg.

Det var også under denne kosestunden jeg fant ut at jeg var den heldige vinneren av et vakkert smykke, gitt av en av mine beste bloggevenner Viilhvile. Lilli har en av de vakreste blogger jeg vet av, hun har rørt meg og gledet meg mang en gang både i sine innlegg og i kommentarer på vår blogg.

Bildene på hennes blogg er helt unike og hennes Norwegian wood little red riding hood er den skjønneste lille rødhårede krølltopp. Er så glad for at jeg har blitt "kjent" med deg Lilli, en dag møtes nok våre veier. Takk nok en gang for den flotte gaven! Jeg er helt enig i at perlen i hjertet symboliserer lille O inne i min mage :)

Jeg prøver å snike inn så mye hvile som mulig nå om dagene, men ønsker å være i forkant med husarbeid. Håper å kunne dra mot St.Olavs i den viten av at alt er på stell hjemme.

God torsdagskveld!

4 comments:

  1. Heihei :) Så altfor lenge sidan eg har lagt igjen nokre ord... Her handlar alt om lillebror for tida, og han både tar og gir energi. Men tid gir han ikkje... ;) Vi storkosar oss, og eg gler meg sånn til Lille O også kjem ut i verda! Skal bli kjekt å treffe han, og eg gler meg til å treffe deg igjen også! :)

    Ønskar deg alt godt, og håpar du slepp å vente særleg mykje lenger... :) Klem

  2. for et nydelig smykke du har vunnet :) Og håper emilie er bedre i dag. Håper lillegutt kommer snart. Og skal tenke ekstra mye på deg i morgen snuppa :) mange klemmer fra tiller

  3. Å, så koselege bilete! Lunt og triveleg! :)

    God helg!

  4. Tusen takk, kjære deg; det hele er så vakkert, så rolig - jeg blir varm... Sett mørket i brann; det skal jeg huske. Det har strømmet inn med kommentarer som alle ser symbolikken og er glade for at nettopp du ble trukket! Vi fortsetter å tenke på dere! God klem

Comments on this blog post have been disabled.