A blög once bit my sister

Dans med meg, Oliver

16 comments:

 1. Å, skal han hete Oliver? Søtt navn til en kjempesøt liten gutt:-) Du ser så lykkelig og fornøyd ut Johanne.Jeg er så glad på deres vegne at alt er vel. Kos dere masse sammen alle 4, så snakkes vi etterhvert:-) Klem!

 2. Nydelig navn :) Og en bedårende nydelig liten gutt (og mamma!) på denne videoen.

 3. åååååå.... så nydelig gutt! Helt perfekt. Vi er veldig lettet for at alt har godt så bra:) Mange klemmer fra Bergen!

 4. det ble oliver ja. :) nyyyydelig navn, og det passer perfekt til han. Blir så rørt av å se dere :)

 5. En alldeles nydelig gutt og ei veldig glad og lykkelig mamma!! Har gått og nynnet på sangen fra tittel på innlegget i hele kveld. :-)))

 6. ÅÅÅÅÅ vakkert navn og så nydelig han e. SÅ godt å se dokke på filmsnutten- no e d bare å nyte tiden fremover:-)

 7. Åhh, lykke. Gratulerer. Nydelig navn.

 8. Jeg har fulgt med på bloggen din siden jeg var så heldig å bli kjent med dere og vakre lille Alma på Nyfødt Intensiv, og det er fantastisk å se at dere har fått en nydelig liten Oliver ;) Gratulerer så masse! Bloggen din er forøvrig en av de beste og mest inspirerende bloggene der ute... Alltid så fine bilder og gode innlegg! Stor klem fra sykepleier Tonje ;)

 9. Gratulerer med en helskjønn liten gutt. Det er deilig med slike små.

  Ha ein fin kveld.

  -Black Orchid-

 10. For en herlig liten video, så lykkelig mor og nyyyyydelig liten Oliver ! Han e no berre lekker! Dans i veg! Klem klem!

 11. Gratulerer så mye til dere!:)Ble helt rørt av denne lille videosnutten.Jeg er så glad på deres vegne.Han er så nydelig og for et fint navn!Kos dere masse,og hils så mye til den stolte storesøsteren:) Stor klem ifra Monja

 12. Lukke, lukke, lukke!! Gratulerer så veldig masse til heile familien!

  Videosnutten var heilt skjønn! Den stråla av kjærleik! Ah - no er eg sååå glad.. Varm klem

 13. Fineste fine, Oliver. Har ingen ord som kan uttrykke min glede over deres glede. Og sånn blir det av og til, i møte med mirakler - man blir stum. Pakke på vei til dere alle; med de aller, aller beste ønsker og håp!

 14. Tonje fra nyfødt intensiv: Jeg glemmer aldri deg, du var en god støtte for oss. Godt at det finnes så mange varme hender som passer på de små. Hils dine andre kolleger, vi tenkte avtale med Nelly å komme innom å hilse på en dag.

 15. Dere er bagge utrolig vakre. Sukk!

 16. Takk for alle gratulasjoner, det setter vi stor pris på :)

Comments on this blog post have been disabled.