A blög once bit my sister

Sovende Oliver

My precious Sleeping

My sweetest Babyhender

Teppe laget av Hildegunn

Bilder sier mer enn tusen ord. Brekkevoldfamilien nyter og koser med lillebror Oliver. Dette er dagens bilder av skatten vår. Bilder fra St.Olavs kommer etter hvert sammen med noen historier jeg gjerne vil fortelle dere.

Nå om dagene vil vi gjerne dele Oliver med venner og familie. Det gleder å få fine ting, som teppe til lillebror strikket av min venninne Hildegunn. Viser flere fine ting siden.

Stor kos fra Oliver og meg. Snart kommer de andre to inn døren :)

5 comments:

  1. For en alldeles herlig liten krabat. Vår lille er allerede blitt 10 mnd gammel....uff som tiden flyr. Kos dere masse, og ta vare på hvert sekund :)

    Klem fra Lene

  2. nydligste lille perfekte Oliver. synes han ligner veldig på deg johanne. kan det stemme ? kos dere videre, i barseltåka :)

  3. Kos dere masse!!! Året hjemme kommer til å gå fort. Jeg og Torje går inn i de siste dagene av permisjon, jobb fra mandag av. Skal bli godt å begynne å jobbe igjen, samtidig som det er veldig vemodig også. Før du vet ordet av det er han overalt!! ;-))

  4. Jeg skulle inn og sjekke om den lille prinsen var kommet og det var han jo! For en nydelig liten gutt!!! Nyt tiden sammen :)) Masse gratulasjoner fra den ukjente tanteHildegunn :)

  5. Det er så koselig å lese om dere Johanne. Lille Oliver er kjempe skjønn. Nyt dagene Johanne :)

Comments on this blog post have been disabled.