A blög once bit my sister

Livet er en gave

The gift

I går kveld tok min kjære turen ut i kulden for å hente en pakke fra Lilli bak bloggen Viilhvile. Lilli fant ut at når jeg var så heldig å vinne dette vakre smykket hos henne, så skjønte hun hva perlen i smykket sto for. Den symboliserte lille O inne i min mage. Dagen etter jeg vant smykket fant Oliver ut at han ville komme ut til oss, kun to timer før sin storesøster Almas bursdag.

Overraska ble vi av gavmildheten, når Emilie pakket opp en skjønn mummikopp som også var med i pakken. Vi er samlere, så det var jo midt i blinken. Tusen takk igjen kjære Lilli.

Emilies nye mummikopp

I dag er den store barseltåredagen for min del, det er så ufyselig kaldt ute at jeg dessverre ikke har vært på grava til Alma etter fødselen enda. For nå går tankene mine til vår lille engel. Det er nok en blanding av lykke for at vi har fått en så vakker og velskapt gutt og litt "déjà vu" fra i fjor. For i dag har vi tatt frem julepynt og bakt pepperkaker, sist gang vi gjorde det var Alma her hos oss. Så sorgen måtte få ta litt plass, men også de varme og gode tankene om fremtiden og alt vi har å glede oss til. Det skjer jo nesten noe nytt daglig med de små vidunderne.

Sleepyhead

Heldigvis for meg er Marte her når som helst og jeg skal ha nok en ost og kjeks aften etter fødselen. Tror det har vært litt ost og kjeks hver dag den siste uka :)

Ha en god lørdag der ute!

1 comments:

  1. Nå renner tårene her igjen; men det er nok meningen når man helt uventet får ta en bitteliten del i et mirakel. Og en stor del av gleden!

    Hei, Emilie. Hei, Oliver. Dere er blant de fineste fine, og det gjør godt å se dere! Og se, det meste i livet har en mening; fint å se to perler på brystet ditt, Johanne. God, god klem :)

Comments on this blog post have been disabled.