A blög once bit my sister

Advent

Adventslys Bæresjal damer

Denne helga har jeg måttet lære meg å gire ned forventningene mine litt. Emilie har blitt syk i helga, med sår hals og feber, så vi har vært litt vel mye inne. Da blir jeg fort stressa og klarer ikke helt å nyte nuet. Men når jeg først skjønner at vi alle er sammen og har alt vi trenger, må jeg bare finne roen.

Så i ettermiddag har vi sittet godt krøket sammen i sofaen og sett Julenatt i Blåfjell sammen, og vi har spist nybakt brød med godt pålegg.

Lyskrans

Noen som ønsker seg en pekebok om Jul på Månetoppen? Jeg kan sende :) Fra Barnas bokklubb fikk vi tilsendt en julekalender i form av en en sprettopp-bok, som følger handlingen i årets NRK-julekalender Jul på Månetoppen. I pakken fulgte det også med en pekebok som egentlig ikke passer noen av alderstrinnene her i huset. Gleder oss til Barne-TV 1. desember :)

Jul på Månetoppen

Ha en flott adventstid!

5 comments:

  1. Storkoser meg når jeg leser bloggen din, Johanne. :) Du er så flink til å skrive og til å lage hygge utav småting. En flott adventstid ønskes deg og dine også! Klem fra Marit

  2. Hei Johanne! GRATULERER så mye med vakre, vakre Oliver! Han er helt nydelig- og familien din med deg i spissen stråler av lykke! Jeg har kost meg med herlige bilder og fin tekst hos deg fra mange innlegg, og sitter med en sånn god følelse. Varme og kjærlighet preger bloggen din. Er ikke helt med om dagen og har knapt vært innom noen blogger, derfor kommer gratulasjonen litt sent. Men igjen: gratulerer, jeg gleder meg sånn med dere! God klem fra Heidi

  3. Å, så søte dere er! Så koselig bilde av mor og datter med baby i bæretøy. God bedring til Emilie ;)

  4. Lene: Takk takk! Syns også det var veldig kos å bruke bæresjal igjen, endelig:)

  5. Så koselig bilde av deg og Emilie! Jeg sydde også en slik bæresele til Kristina før vi fikk Sofia. Synes jeg kjenner igjen det stolte uttrykket i Emilies øyne når hun bærer dukka :-) Herlig!!

Comments on this blog post have been disabled.