A blög once bit my sister

Desember

Svibler

Svibler har fått plass i Ikeakrus på kjøkkenet.

Julebroderi

Et søtt broderi ble med hjem fra Fretex for noen uker siden. Lurer på hvem som har sittet i timevis å laget noe så nydelig, glad er iallefall jeg som har det til pynt nå.

Oliver dag 12

Oliver; 12 dager gammel, stadig snill, myk og superskjønn. I dag skal vi være med å arrangere julesteming i barnehagen til storesøster. Julegrana skal tennes, gløgg, kakao og pepperkaker skal mumses. Jeg tar med min moby wrap og håper vel egentlig at vi skal være mest inne i disse kuldegradene.

10 comments:

  1. Så skjønn en liten Oliver i myk og deilig dress. Magnus har likedan:-) Kos dere i barnehagen.

  2. Han er så nydelig..! blir bare varm om hjertet av å se sånne vakre små ;) bildet var knall! retro-kult (me like!) gunnhild

  3. Så nydelig lille Oliver er. Jeg er her inn nesten hver dag. Synes du har en utrolig fin og "lun" blogg. Og det broderiet var jo ett kupp! Svensk? Kos dokk i bhg.

  4. Disse så helt nydelige ut! Jeg har lett litt etter en god oppskrift på brente mandler, og nå skal jeg jammen prøve disse :-) Takker!

  5. Ops, beklager....feil kommentar til feil innlegg...hehe. Fort gjort! Likte forresten de sviblene i Ikeakrusene utrolig godt! For en super idé!

  6. Å for en fantastisk skatt av et vakkert broderi , helt nydelig :) Og for en herlig skjønn liten Oliver også :) Ønsker deg og dine ei koselig adventstid !

  7. Inger: Aner ikke hvem som har brodert dette herlige bildet, men syns virkelig at det var ett kupp:) Liker godt beskrivelsen din av bloggen:)

    Dere er så søte alle sammen!

  8. Sviblene er vakre, broderi skjønt, men se på Oliver! Han ligner på sin pappa, tenkte jeg, men plutselig så jeg deg, Johanne - og Emilie. Det er jo greit å vite, så vet man at han bare lommer til å bli finere og finere!

  9. Hælledussan, så søt!! Ligner på mamman sin!!

  10. Oppdaget bloggen din plutslig i dag og ble rørt over å se at du også har en slik liten, fin kar.

Comments on this blog post have been disabled.