A blög once bit my sister

Julekrans

Julekrans Julekrans

LilleLille mininyper

På lørdag kjøpte jeg denne kransen uten dekorasjon på Kremmerhuset til kr 99. Så tok jeg frem pynt fra alle juledekorasjonene vi fikk i fjor. Det var smart å samle på de fine konglene og kulene med allerede ferdig festet ståltråd, da gikk det fort å pynte kransen. Så fant jeg frem bånd med tekst fra Panduro og et annet rødt bånd jeg hadde liggende og festet rundt tilslutt. Ble inspirert av Guro sin flotte krans, se den herlige bloggen ein gul knapp.

Deilig at det kom litt ny snø nå, for det var ikke særlig vintervakkert her etter alle de istappkalde dagene.

Ser dere posen Oliver ligger i her, det er tidlig LilleLille design. Hadde denne vognposen til Emilie. Hva syns dere om stoffet?

Vi hadde min bror med familie på middag i går og i dag kommer søstra mi :)

Ha en flott onsdag!

6 comments:

 1. Blir så ufatteleg imponert over alt du får gjort,Johanne!! :) Du bakar og lyntar og trillar og knipsar så nyyydelege bilder, og i tillegg rekk du å blogge... Her i huset blir det ikkje gjort såå mykje, og det eg gjer rekk eg i alle fall ikkje å ta fine bilder av eller blogge om... Men, men, eg reknar med at eg får meir tid etterkvart! No søv jo vesleguten min også iblant, sjølv om det ikkje er så veldig lenge om gongen. Men kanskje lenge nok til at eg rekk ein runde med baking? Kakene dine ser jo både superenkle og digg gode ut!

  Kransen vart jo kjempefin også, og det er stas å kunne inspirere! Takk for lovelink! ;) -og posen til Oliver var skjønn! Gler meg til å sjå nærmare på både guten og posen hans! ;)

  Ha ein god og fin dag!

 2. Eh, du skjønte vel at eg meinte pyntar og ikkje lyntar...? ;) Klem

 3. Det er bare vakkert! Bildene av kransen var virkelig inspirerende!

 4. For en lekker pose:)Synes det var så stilig med de knappene!Og for en fiiiin gutt!Håper dere koser dere i førjulstiden:)

 5. Kjempe fin pose:):) Artig med litt farge i vogna, et lite blikkfang:):) og søte, fine Oliver passe godt inni den:):) Sees vel på julekaffe snart:)

 6. Marlen: Koser oss masse, tror kanskje jeg overspiser litt på muggost og julegodt, men man kan aldri overspise på babylukt og kos.

  Anniken: Hyggelig å se at du leser bloggen:) Julekaffen kommer vi på ja, gleder meg! Så sees vi vel i jobb barselgruppa også.

Comments on this blog post have been disabled.