A blög once bit my sister

Den første tiden

Den første tiden med Oliver

I morgen er det allerede tre uker siden du kom til verden skjønne Oliver. For en herlig tid det er å være hjemme med akkurat deg lille O. Jeg tenker mye på hva vi gjorde for nøyaktig ett år siden når vi hadde søsteren din Alma sammen med oss. Det at det nå kan blir en del netter med litt lite søvn kan ikke en gang sammenlignes med i fjor.

Oliver og jeg var på Café Bare Blåbær på solsiden sammen med mine søsken i går kveld. Det er da man skjønner at det å ha en sunn og frisk baby som ammer kan være enkelt og samtidig utrolig kos. Du sov på brystet mitt i 4 timer i masse musikk og caféstøy. Litt støy er bare trivsel:) Mamma fikk tatt igjen en del søskenprat, fin kveld med andre ord.

Du har så smått begynt å smile. Gleder meg til å se mange av dem :)

4 comments:

  1. nydelige oliver:)

  2. Jeg husker jeg tenkte mye på det med Olve, at jeg så gjerne skulle gjort med han som man gjør med friske babyer; stelling og bæring, være ute... Men han var jo så skjør og tålte ikke så mye "romstering". Men jeg savnet det masse. Så får man en frisk baby og så er alt det der helt naturlig og man tenker ikke så mye over det. Kommer i små glimt innimellom. Hodene våre er jammen snodige!

  3. Monica: Hodene våre er snodige ja.. Tror kanskje jeg tenker på det ganske mye nå, siden det er akkurat ett år siden alt dette med Alma skjedde. Enn det, at Oliver hadde ikke en gang blitt til om ikke det var for at vi mistet Alma.

Comments on this blog post have been disabled.