A blög once bit my sister

Drømmer om New York

Tak inne i Central Park

Musikalsk underholdning

Me

Jeg er rett og slett helt bergtatt av New York. Drømmer stadig på natten om at vi vandrer rundt i gatene der og ser opp på skyskraperne, rundt oss er det flust av flerkulturelle restauranter som alle ønsker akkurat oss og derfor yter den ypperste service. Et stort ønske nå er å oppleve New York julepyntet sammen med barna kanskje bare om noen få år, byen har så mye å by på for de små også.

Bildene her er fra Central Park da vi var der i mai i år, vi står og lytter til en mann som spiller kontrabass inne i en undergang. Tenk, nå går de sikkert på skøyter i Rockefeller center, det vil jeg ta med Emilie på.

Sov søtt, jeg håper jeg igjen drømmer om at vi vandrer rundt i the big apple.

Comments on this blog post have been disabled.