A blög once bit my sister

Et lite etui

lillepose

Når jeg nå er på farten igjen, med stelleveske full av bleier, skiftetøy og våtservietter, oppdaget jeg et lite problem. Pakken med våtservietter har en tendens til å ikke lukke seg ordentlig. Det førte til at f.eks. en body jeg hadde liggende til lille O ble gjennomvåt, fordi den ble liggende inntil våtserviettpakken.

Jeg fant derfor frem en stoffprøve med soppmønster fra LilleLille og sydde et enkelt etui til våtserviettene. Nå blir det jo ekstra kult å ta dem frem også. Ser at jeg burde hatt grønn tråd liggende hjemme, men når man er inspirert tager man hva man haver, eller hva?

lillepose

Oliver vil gjerne si GOD HELG til dere alle! Han ligger på noe lekkert og hjemmesydd jeg fikk i gave av en nabovenninne i går, gleder meg til å vise dere. Jeg ble så glad!

Oliver på nytt lappeteppe

3 comments:

  1. Jeg er kjempeimponert jeg, du som hintet om at du ikke kunne sy...? Her trylles ting frem, og fantasien er det ingenting å si på :)

    Hils Oliver god helg tilbake og be ham susse litt på familien sin. Han er da bare så utrolig fin!

  2. Så fint etui! Og kjempefin gutt! :-) Her finner du oppskrift på bleiepose, de er også ganske greie. http://juneaakre.blogspot.com/2010/01/mnster-bleiepose.html

  3. Duer jo kjmpeflink til å sy Johanne, det er når man ikke er så flink at man behøver tråd i samme farge som stoffet sjø, det behøver tydeligvis ikke du !!. Oliver er til å spise opp og neste gang jeg ser han vil jeg gjerne holde ham og snuse inn den spesielle babylukta om jeg får.

Comments on this blog post have been disabled.