A blög once bit my sister

Lappeteppe

IMG_9776

Se så lekkert! Jeg ble så glad når min venninne Tina kom innom med gave til Oliver før helgen. Tina har sydd sitt første lappeteppe og Oliver har vært så heldig å få det i gave. Han og vi kommer nok til å ha mange fine stunder på det, perfekt som leketeppe.

IMG_9784

Jeg klarte ikke velge bort noen av dagens bilder av Oliver, så derfor kommer et bilderas av vår stolthet og arveprins på teppet.

IMG_9789

Baksiden av teppet kan gjerne pryde sofaen på kvelden, retroelskbart!

Nytt leketeppe

I dag har Emilie og Morten har vært på konsert med Rasmus og verdens beste band på Dokkhuset. Emilie sang av full hals visst:) Oliver og jeg har vært late og smålig planlagt 4 års feiring for Emilie. I morgen starter en to dagers feiring:)

5 comments:

  1. næmmen..så mange fine gaver du (oliver) får..herlig med slike gode venner! teppet var kjempefint, og enda bedre er det når man kan pynte opp med det om ungene sover og! vinn vinn liksom!

    så kjekt med sangglad jente, som tørr å synge med!

    Våre barn var med og monterte et nytt lydanlegg her i dag, og fikk jobben med å teste mikrofonene..den jobben greide de bra, for å si det sånn! ;)

  2. Såå heldig lille O er ;) Og for en snill venninne du har!! P.S- juletreet er fra søstrene grene- og tror du ikke far i huset har knust den ene soppen allerede? Ha en fortsatt fin helg! Nydelige bilder av hjerteknuseren;)

  3. Så heldige dere er og for en snill venninne. Det stemmer at The Big Bang Theory er en komiserie. Anbefales virkelig. Vi så ferdig sesong 3 i dag. Helt hekta.

  4. Nydelig liten tass på ett flottteppe! Du har sannelig mange gavmilde og kreative venner. Og du har to nydelige barn. jeg er bestemor til 3 stk. En jente på 3 år og to gutter som er 2 mnd. De kom med 6 dagers mellomrom. Jeg er rik som har opplevd dette. Får en liten tåre i øyekroken når jeg tenker på hvilket mirakel det er. Ønsker deg en flott uke sammen med dine kjære, Johanne!

  5. nydelige lille O på det fine lappeteppe. Fint å være late og ha god tid å planlegge. God 2 dagersfeiring ønskes fra oss nede i bakken.

Comments on this blog post have been disabled.