A blög once bit my sister

Feiringa

Bursdags fakkel Marihøne fakkel

Marihønefakler ble tent i snøen for at gjestene skulle føle seg velkomne.

Jeg bakte Lussekatter. Det hører alltid med hos oss, og det må være ekte safran (verdens dyreste krydder) i. Lager alltid dobbel deig, så vi kan ta noen til kaffen siden også. Det er mye morsommere å bake dem sammen, så jeg skal passe på at vi baker dem sammen igjen neste år.

Lussekatter

Emilie fikk ski av farmor og farfar og var mer enn lykkelig for det. Vi var ute på prøvetur i kjole og krone i går. I dag har hun hatt med seg stavene og skiskoene til butikken, for mor var så klønete at hun ikke fikk på skiene. Har ikke akkurat arvet ingeniørgenene til pappaen min, men en fin hjemmedag med lille O har vi så absolutt hatt.

Bursdagsjenta

Se hva Emilie hadde med seg hjem fra barnehagen. En fantastisk gave, om du spør meg, og et genialt påfunn.

Sagt om Emilie på 4 års dagen:)

Kun 10 dager igjen til jul :) Jeg er faktisk litt småstressa, det pleier jeg jo ikke være...eller?

4 comments:

  1. Gratulerer med overstått dag til Emilie! For en nydelig bursdagsjente.<3 Og den plakaten fra barnehagen var helt rørende, elsker at man er flinke til å styrke barnas selvtillit på den måten. Og lillebror har blitt så stor alt, helt herlig er han. Håper dere har en fin førjulstid. God klem fra Heidi

  2. grattis me dagen fine fine Emilie. :)

  3. Nei, pleier du å være det da Johanne? Ikke som jeg kan huske, må være mer min greie det;-) Men i år er jeg ikke så stresset, ikke enda iallefall.

    Kjempeflott barnehagegave, fine ord som varmer ett mammahjerte.

    Ha en fortsatt fin advendtstid. Klem

  4. Så ut som dere hadde en veldig fornøyd bursdagsjente :) Herlig. Likte også veldig godt den bursdagsplakaten fra barnehagen. For en kjempeide!

Comments on this blog post have been disabled.