A blög once bit my sister

Muggost 4 ever!

Selbu blå med appelsinmarmelade

Elsker jeg muggost? Utvilsomt, ja. Den første uka etter Oliver kom spiste jeg sikkert en muggost om dagen. Hadde rett og slett savnet det mer enn vin og øl, slå den :)

Her kommer to nye favoritter. Den første er muggost med appelsinmarmelade! Det lærte vi av Torill, som kom med et glass hjemmelaget marmelade til oss.

Pepperkake med muggost

Den neste er muggost på pepperkake, en julefavoritt. Har du ikke prøvd, så anbefaler jeg at du gjør det straks :)

Fikensyltetøy

En velkjent godsak er muggost med fikensyltetøy. Her er et glass fra årets produksjon i Vågå/Vada-familien. Glad er jeg som får levert slike deiligheter på døra.

4 comments:

  1. Ah, stemmer det - det var hos deg jeg så denne "blåost og syltetøy"-kombinasjonen for lenge siden. Jeg har enda ikke prøvd det. Jeg elsker muggost, men holder meg til den bare varianten, gjerne med frukt eller grønt attåt, og gjerne noe salt. Kanskje jeg må våge meg utpå en dag :) Delikat ser det i alle fall ut med dine fristebilder!

  2. Fristerinne!!

    Blåmuggost er et stort ssvn her i gården også, sammen med serranoskinke og melon... Men om ca tre måneder, da..:) Underskriver på pepperkake og med ost. Svensk klassiker, og sikkert da med de legendariske Kung Oscar-pepperkakene. Skal dekadansen tas helt ut skylles det hele med med et lite glass portvin.

    Hilsen Hilde

    Ps: Gratulerer med lille oliver :)

  3. Ååååå så sitter man her gravid og spiser tørre pepperkaker ;) lengter etter gode oster! Happy helg til dere :-)

  4. Mmmmm!! Fikensyltetøy på ost er bare SÅ godt!! Et annet herlig ostetips er Blå Stilton, grav en grop i midten som du heller portvin i, og smør herligheten på pepperkaker! HELT fantastisk!! Ønsker dere en riktig god og osterik jul ;-)

Comments on this blog post have been disabled.